Skocz do zawartości
janio

O/C & Modders 2007

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz z kategori "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie"

Od soboty uparcie poszukuję mojej zaginionej bluzy.

Chechy charakterystyczne:

Marka: House

Kolor: Brąz

Opis: Zapinana na zamek, kaptur, delikatne czarne nadruki.

Gdyby ktokolwiek wiedział jaki jest jej aktualny los, znał miejsce jej ostatniego pobytu lub posiadał jakiekolwiek informacje, które pomogłyby w jej odnalezieniu, rodzina zaginionej (ja 8O ) będzie będzie bardzo zobowiązana. Za pomoc w odnalezieniu bluzy przewidziana jest nagroda.

Wszelkie informacje proszę zgłaszać pod adresem: toman@poczta.onet.pl, PW lub w najbliższym komisariacie policji

Większych strat nie odnotowałem 8O Pozdro 600.

Edytowane przez toman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS2. Kaban dalem ci 10zl na wodke a juz nie dotarles 8O heahehhaehe

To akurat pamiętam, przecież dotarłem z tą wódką, widocznie Ciebie nie było ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A teraz z kategori "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie"

Od soboty uparcie poszukuję mojej zaginionej bluzy.

Chechy charakterystyczne:

Marka: House

Kolor: Brąz

Opis: Zapinana na zamek, kaptur, delikatne czarne nadruki.

Gdyby ktokolwiek wiedział jaki jest jej aktualny los, znał miejsce jej ostatniego pobytu lub posiadał jakiekolwiek informacje, które pomogłyby w jej odnalezieniu, rodzina zaginionej (ja :) ) będzie będzie bardzo zobowiązana. Za pomoc w odnalezieniu bluzy przewidziana jest nagroda.

Wszelkie informacje proszę zgłaszać pod adresem: toman@poczta.onet.pl, PW lub w najbliższym komisariacie policji

Większych strat nie odnotowałem ;) Pozdro 600.

Chaos miał taką chyba 8O A może to był jednak romek, ale popieram to że przepiłeś 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@toman & costi

Czekamy na fotki :)

Moje beda jutro. Sa juz gotowe do zamieszczenia, ale na moim laczu uploadowanie tych 123 zdjec bedzie trwalo wieki ;) Jutro w pracy to zrobie.

Filmy tez beda, ale to juz potrwa pare dni - musze je przekodowac i zmontowac (nasz rednacz jak sie dorwal do aparatu to nakrecil ok. 40 minut materialu 8O ), na szybko wrzuce jutro co najwyzej bomby Kvana 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że generalnie to każdy pisze o imprezowej cześci zlotu, ja niestety nie byłem i bardziej interesują mnie wyniki. Czy wyniki będą dodawane do hwbota? Bo jakoś tak patrze, to nic jeszcze nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem linka na gg [;

2700017[/snapback]

Wiem, że generalnie to każdy pisze o imprezowej cześci zlotu, ja niestety nie byłem i bardziej interesują mnie wyniki. Czy wyniki będą dodawane do hwbota? Bo jakoś tak patrze, to nic jeszcze nie ma.
Pewnie będą dodane, ale z tym się nie śpieszy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...