mib Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 A tak propo możecie napisać kto był w teamie purepc, bo już sam nie wiem, tyle was tu jest 8O Z tego co pamietam to w teamie byli: ryba Chaos MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) A teraz z kategori "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" Od soboty uparcie poszukuję mojej zaginionej bluzy. Chechy charakterystyczne: Marka: House Kolor: Brąz Opis: Zapinana na zamek, kaptur, delikatne czarne nadruki. Gdyby ktokolwiek wiedział jaki jest jej aktualny los, znał miejsce jej ostatniego pobytu lub posiadał jakiekolwiek informacje, które pomogłyby w jej odnalezieniu, rodzina zaginionej (ja 8O ) będzie będzie bardzo zobowiązana. Za pomoc w odnalezieniu bluzy przewidziana jest nagroda. Wszelkie informacje proszę zgłaszać pod adresem: toman@poczta.onet.pl, PW lub w najbliższym komisariacie policji Większych strat nie odnotowałem 8O Pozdro 600. Edytowane 30 Lipca 2007 przez toman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 no nie moge, bluze przepił 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 toman twoj opis swietnie pasuje do bluzy... naszego Rednacza 8O Romka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 toman twoj opis swietnie pasuje do bluzy... naszego Rednacza :) Romka Ale RoOomek ma swoja 8O Ps. Pozdrosex dla SexSwidra:P PS2. Kaban dalem ci 10zl na wodke a juz nie dotarles 8O heahehhaehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 PS2. Kaban dalem ci 10zl na wodke a juz nie dotarles 8O heahehhaeheTo akurat pamiętam, przecież dotarłem z tą wódką, widocznie Ciebie nie było ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Następny raz w krk? Będę musiał trochę przekonywać rodziców 8OKraków kiedy? Ja zapraszam w moje skromne progi do Poznania na PGA 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Masell, proszę cię, bo znów mnie wywrócisz z krzesła. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Kraków kiedy? Ja zapraszam w moje skromne progi do Poznania na PGA 8OKiedy? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Ale RoOomek ma swoja 8O Ps. Pozdrosex dla SexSwidra:P PS2. Kaban dalem ci 10zl na wodke a juz nie dotarles :) heahehhaehe A nagrodę za odwagę dostałeś? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Gdzie on ? Ja tam widze, ciut za malo, aby przebic nasz stary wynik. hmm. moze cos mi sie pomerdalo. ztcp mieli 28k a mi switalo w glowie cos ok 25k. nvm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Kiedy? ;PKrakowa w tym roku nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrkan Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) http://img118.imageshack.us/img118/3622/111pi7.jpg [; hahaahahaha wygrałeś, wymiękam 8O normalnie the best of the best 8O Edytowane 30 Lipca 2007 przez adrkan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Kiedy? ;P24-25 listopada pijemy w mojej okolicy :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 A nagrodę za odwagę dostałeś? 8O nie, nie dostalem 8O wrrrrale no coment... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Na brzuchu? Uważaj, janio może być w pobliżu. ;] Janiowe Intruderstwo jest zawsze gotowe do akcji 8O8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Kvan i jego bomba z ln2 ;]] @toman & costi Czekamy na fotki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Kvan i jego bomba z ln2 ;]] @toman & costi Czekamy na fotki 8O Jaka tam bomba, taka mała petardka co najwyżej 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 A teraz z kategori "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" Od soboty uparcie poszukuję mojej zaginionej bluzy. Chechy charakterystyczne: Marka: House Kolor: Brąz Opis: Zapinana na zamek, kaptur, delikatne czarne nadruki. Gdyby ktokolwiek wiedział jaki jest jej aktualny los, znał miejsce jej ostatniego pobytu lub posiadał jakiekolwiek informacje, które pomogłyby w jej odnalezieniu, rodzina zaginionej (ja :) ) będzie będzie bardzo zobowiązana. Za pomoc w odnalezieniu bluzy przewidziana jest nagroda. Wszelkie informacje proszę zgłaszać pod adresem: toman@poczta.onet.pl, PW lub w najbliższym komisariacie policji Większych strat nie odnotowałem ;) Pozdro 600. Chaos miał taką chyba 8O A może to był jednak romek, ale popieram to że przepiłeś 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 @toman & costi Czekamy na fotki :) Moje beda jutro. Sa juz gotowe do zamieszczenia, ale na moim laczu uploadowanie tych 123 zdjec bedzie trwalo wieki ;) Jutro w pracy to zrobie. Filmy tez beda, ale to juz potrwa pare dni - musze je przekodowac i zmontowac (nasz rednacz jak sie dorwal do aparatu to nakrecil ok. 40 minut materialu 8O ), na szybko wrzuce jutro co najwyzej bomby Kvana 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 http://img402.imageshack.us/my.php?image=dscf3611iu7.jpg Bez dolnej linijki się nada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Dostałem linka na gg [; http://img77.imageshack.us/my.php?image=dsc3293rn0.jpg http://img106.imageshack.us/my.php?image=img0671ya7.jpg Edytowane 30 Lipca 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Janiowe Intruderstwo jest zawsze gotowe do akcji 8O:) Goń sie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Goń sie 8O Goń się to wiesz kto 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Goń się to wiesz kto 8O jego stara?? 8O MaSell => :rotfl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Wiem, że generalnie to każdy pisze o imprezowej cześci zlotu, ja niestety nie byłem i bardziej interesują mnie wyniki. Czy wyniki będą dodawane do hwbota? Bo jakoś tak patrze, to nic jeszcze nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Dostałem linka na gg [; 2700017[/snapback] Wiem, że generalnie to każdy pisze o imprezowej cześci zlotu, ja niestety nie byłem i bardziej interesują mnie wyniki. Czy wyniki będą dodawane do hwbota? Bo jakoś tak patrze, to nic jeszcze nie ma. Pewnie będą dodane, ale z tym się nie śpieszy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 http://img508.imageshack.us/my.php?image=shakeyz0.jpg http://img235.imageshack.us/my.php?image=cantpf7.jpg Niestety anonimowy autor nie chce się ujawnić i to ja muszę tutaj wszystko wklejać moje złotka :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Masell, widzę że lubisz rybę. A wy dwa muflony obaj się gońcie. Wyobraźcie sobie ich przez 18 godzin w 1 aucie. 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...