Banzai Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A ja się nie załapałem na kubek BenQ bo wszystkie dzieciaki zgarnęły. Zjazd jak najbardziej ok chociaż mnie w piątek nie było i druga sprawa omineło mnie ogłoszenie wyników na najlepiej zmodowaną obudowę. A tak to pozytywnie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 no to pewnie fura PMP ... ma ktos fotę - bo on taki skromny ...To moja służbowa drezyna. Prywatną bym nie przyjechał nigdy w życiu. Fotkę auta czy fotkę czego ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To moja służbowa drezyna. Prywatną bym nie przyjechał nigdy w życiu. Fotkę auta czy fotkę czego ? 8O najchętniej czego (jak taka fura że laski mdleją to chętnie obejżę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Nie wiem czy laski mdleją, ale prawdziwi mężczyźni z całą pewnością. I całe kiełbasy, mib, i jakiś czopek z telewizji 8O Edytowane 31 Lipca 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 I całe kiełbasy, mib, i jakiś czopek z telewizji 8O http://www.idg.pl/tv/tvbeta.asp?wolne=1 to wlansie ten pan co nagrywal IDGtv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 pmp => kto zalegl pod czerwona plachta?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Anonimowość jest bezcenna... więc Ci nie mogę odpowiedzieć 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie pytaj...nie pytaj, ciesz się że nie szczekasz taka impreza była. icon_biggrin3.gif Kurde byłem tam, ale widocznie nie przy całym zajściu 8O A tu potem na nastepny dzien słysze jak janio od anal masterów wykłada 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeżeli chodzi o bonusy to załapałem się tylko jak każdy na smycze (goodrama są konkretne naprawdę) i koszulkę GoodRam (pr0 i el0), kubki zgarnęła niestety dzieciarnia 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ... bo janio lubi barszczyk xD I jest to nasz znany anal intruder 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie powiem Kvan, kto ma duza literka A jak anal w av [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 I całe kiełbasy, mib, i jakiś czopek z telewizji 8O A dokladnie ktora z kielbas to ktora na foto ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Piotres trzyma mikrofon pmp ma czapeczke na glowie sobih to ten co siedzi obok pmp A ja sobie stoje :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Od lewej Piotres, sobih, mib, ks Ryszard, czopek z tv [; fuck, byłem zbyt wolny [; Edytowane 31 Lipca 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) MaSell błąd. Ks. Józek to był sobih, ja byłem Wuj Rysio 8O Na ostatnich fotkach widać szczególne skupienie 8O Edytowane 31 Lipca 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 leze, ostatnie zdjecie jest mocne 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wszyscy czekali na sub 10 w 1m :]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie powiem Kvan, kto ma duza literka A jak anal w av [; No niech to, rozszyfrowałeś mnie 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wszyscy czekali na sub 10 w 1m :]] Ostatnie minuty przed zamknięciem targów były the best 8O Sobih aż podskoczył z radości 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ostatnie minuty przed zamknięciem targów były the best :) Sobih aż podskoczył z radości 8O Ale po 16m 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wszyscy czekali na sub 10 w 1m :]] Taa, a ja tylko podgrzałem atmosfere "mega" wynikiem 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) co do netu... Steward roscil prawa nie tylko do oplakatowania Gdanska ale takze do mojej anteny... grrrr cale dwa dni miala :/ MJ - co do konkursu, jak juz wielokrotnie pisalem/mowilem, byl to pierwszy tego typu konkurs w Polsce i byl to exp... udany bo poprawek jest naprawde niewiele... myslalem, ze bedzie gorzej (chocby ta niebezpieczna kaskada 8O), wyszlo ok, juz wiem, ze za rok nagrody beda wypasniejsze ;) (sie odezwali sponsorzy - bo idei im sie spodobal) co do lubienia... <wstydnis> :D ja na prawde nie wiedzialem, ze az tak bardzo ^^ :) milo mnie niezmiernie i mowie to calkiem serio (dobra kuniec bo zaraz wyjdzie, ze to wyznanie a ta kolacja co mialem proponowac to randka czy cos :D) @Chaos - tancowalismy, ciutek bo zdrowko nie pozwala duuzo ale zawsze zaliczone with you my bejb :* @Sikor - milo bylo w koncu sie spotkac i zamienic slow wiecej niz tylko "ban for all" 8O licze na powtorke :D edit: odespalem, ogarniam sie, niedlugo fotki @ Zjazd.pl :D Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez samhain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 [...] dla kszonka nie było opcji typu wymiany osób w ekipie [...] Chwila, zgodziłem się na zmianę Jarogniewa na Ardkana, mib dopisał jania do 2osobowego teamu Hindenburg: wystarczyło powiedzieć, a nic takiego od Was nie usłyszałem. Nie przeszkadzało mi to, że na stanowisku jest więcej niż 3 osoby, ale jak zaczęło się u Was przewijać cała redakcja - to było za dużo. Mogło być lepiej, ale było bardzo dobrze, jak na pierwszy taki konkurs. W przyszłym roku może być lepiej, a jak znowu mi przyjdzie sędziować - będę wiedział jakich błędów nie popełniać. Sugerowały, że bedzie dostep do netu dla teamow. Dostęp do netu miał być, ale niestety neta "ukradli", więc dopisek o validzie i orbach został anulowany 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Hehe z serii znajdź różnicę 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruX Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich ponownie wreszcie pod moim nickiem 8O Na wstępie chciałem podziękować Romkowi za zmianę nicka, widać prośba na integracji pomogła, bo się doprosić od ponad roku nie mogłem. Teraz trochę co do samej imprezy, jak zawsze zaliczam ją do udanych, ze wszystkich dni to chyba tylko sobota i integrację przypominały zjazd 8O Jedni łapali się na kubki, a inni na inne zabaweczki :) ja tam wole swojego tecensika sagitta, a kubek i tak dostałem. Jedyna rzeczą, która zbulwersowała mnie na tym zjeździe była obudowa nr 001, która zajęła 4 miejsce, ja tego nie ogarniam ;) Pyzatym bardzo podobała mi się sobota, te zgraje małych bandytów bijące się o smycz rzuconą ze sceny - bezcenne, nawet filmik mam, ale mało widać. Dzidzia-cola roxuje :D Napewno lepsza i bardziej wydaja od zjazdowego drinka, który imo był lekkim przegięciem, pierwszy raz piłem drinka w plastykowym kubeczku :/ ciekawi mnie, czy ktoś jeszcze tego spróbował :D?? To i swoje fotki przy okazji dodam wrzucone na imageshacka, aby je przejrzeć od początku, musicie przejść na ostatnią stronę, wejść w ostatnia foto i się cofać :D http://profile.imageshack.us/user/zjazd_2007_grux/images/ I kila filmików też zarzucę :D http://profile.imageshack.us/user/zjazd_2007_grux/videos miłego oglądania i dzięki za tak udaną imprezę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 @Sikor - milo bylo w koncu sie spotkac i zamienic slow wiecej niz tylko "ban for all" 8O licze na powtorke :)Oj tam. Teraz już są lepsiajsi w przenoszeniu do Krainy Wiecznych Bananów. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=24039 Ten mężczyzna był jednym z pierwszych osądzonych w trybie przyspieszonym. Jak na razie, jemu podobnych jest jednak niewielu. znajomy? czyja bluza? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To stara jania 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A może Kaaban? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A może Kaaban? 8ONie, popieram MaSell'a-pozdrów Kasię 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...