Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Massel, sztuką jest nabijać się z kogoś, tak, żeby go nie obrażać. Nawiazanie do komiksu chaosa, czek dis ałt ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Sector se pomylił 754 z 775 ? 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A mogli byscie się tak w koncu nauczyc wstawiac prawidłowo zdjęcia zamiast kopiowac bezmyslnie gotowe linki z imageshacka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A mogli byscie się tak w koncu nauczyc wstawiac prawidłowo zdjęcia zamiast kopiowac bezmyslnie gotowe linki z imageshacka?A ja myslalem, że jeśli imageshack to tylko miniaturki ;| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A mogli byscie się tak w koncu nauczyc wstawiac prawidłowo zdjęcia zamiast kopiowac bezmyslnie gotowe linki z imageshacka? Ja dobrze (ci) robię, prawda 8O ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Tak, Twoje są dobrze wstawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Direct link w tagu jest ok. Przy zdjeciach o sensownych rozmiarach. Wieksze to thumb chyba, prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Sector se pomylił 754 z 775 ? :) 8O No stary ale i tak duzo sie podkrecil... Abit Ip35-E + A64 3000+ = 3333MHz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nei prawda bo to ja zrobiłem te 3333 8O Tyś się przyglądał, a kszonek nie umi się obchodzić z clockgenem i cpu-z, bo nie umiał zrobić 3.3 8O :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A nie prawda, to mój wynik, bo stałem najbliżej klawki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a Wy nawet nie wiedzieliście co to za cep był :) x2 3800+ a a64 3000+ to deczko różnica 8O a co do clockgena - ja nie umiaju, boje się coldbuga, co to ma być, żeby cep miał stracha przed -5 na spodzie kontenera ;) Zresztą co to za kłótnia czy wynik - kto ma walida w sigu 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a Wy nawet nie wiedzieliście co to za cep był :D x2 3800+ a a64 3000+ to deczko różnica ;) No nie wiedzieli 8O Ale cep jest moj iu takiej wersji sie trzymajmy :) Zeby tak na codzien go miec 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) a Wy nawet nie wiedzieliście co to za cep był ;) x2 3800+ a a64 3000+ to deczko różnica :) Aaaaaaa to jednak jest X2 na S754?? 8O niemozliwe 8O... Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) A nie prawda, to mój wynik, bo stałem najbliżej klawki :DA ja miałem myszkę w ręce i klikałem sobie nią ;) Przy okazji naciskałem jeszcze przyciski na mojej el0 klawiaturze :) a Wy nawet nie wiedzieliście co to za cep był :D x2 3800+ a a64 3000+ to deczko różnica :D a co do clockgena - ja nie umiaju, boje się coldbuga, co to ma być, żeby cep miał stracha przed -5 na spodzie kontenera :D Zresztą co to za kłótnia czy wynik - kto ma walida w sigu :D A my wiedzieli, ale robimy z siebie gupkoof :D 8O Przecież on dawał rade -40* na kontenerze, a nie -5 8O A co do tego valida to mogłeś dać jakiś inny description [; Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Aaaaaaa to jednak jest X2 na S754?? :D niemozliwe :D... Jak urwiesz pare nuszkoof to i 478 zrobisz ;) A ja miałem myszkę w ręce i klikałem sobie nią :D Przy okazji naciskałem jeszcze przyciski na mojej el0 klawiaturze :) A my wiedzieli, ale robimy z siebie gupkoof :D 8O Przecież on dawał rade -40* na kontenerze, a nie -5 8O A co do tego valida to mogłeś dać jakiś inny description [; Z coldplate i bez pasty - wyłączał sie przy -25, w domu na DI liczył pi16m z -15 na spodzie, ale po skończeniu 2 sekundy i zwiecha - max 0st do -5st pozwalał zrobić screen - podziękowałem :lol: styka valid, szkoda, że bydle ma tak wysoko buga, ale co zrobić. a valid: ja mam plika, więc wara :D (btw. mam też fajnego valida 5,1ghz na Quadcore - umieścić? :D :D :lol: :lol: ) Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Hihi a skąd masz takiego valida ? jakiś wujek Ci dał ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zaloze sie ze to ten http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=222600 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jaki z tego quad, jak 3/4 jajek nie działa 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jaki z tego quad, jak 3/4 jajek nie działa 8O dobrze powiedziane 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Hihi a skąd masz takiego valida ? jakiś wujek Ci dał ? ;) i to wcale prosic nie musiałem ! sam dał na pdrive i tyle 8O zaloze sie ze to ten 2705914[/snapback] Jaki z tego quad, jak 3/4 jajek nie działa :) liczy się nazwa... to tak jakbyś mówił, że Celeron 4xx to nie procesor, bo ktoś mu cachu zapomniał dac 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 liczy się nazwa... to tak jakbyś mówił, że Celeron 4xx to nie procesor, bo ktoś mu cachu zapomniał dac 8O Tylko, ze celek ma tyle cache fabrycznie, a quad ma fabrycznie 4 dzialajace jajka 8O . Ot drobna roznica :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A kto wie czy valid by z 4 nie podszedł... się sprawdzi przy okazyji 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Przy okazji naciskałem jeszcze przyciski na mojej el0 klawiaturze 8O "Giertych to..." mod rox 8O @MaSell - dla formalności, to brzmiało "Giertyc ***" Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Skad sie wzielo dwa raz "t"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) a przyznać się który to dziś śmigał w koszulce cooling master(?) po gdyni, bo wydaje mi się że kojarzę tego pana ze zjazdu 8O Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Merovingian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kolezanka pyta gdzie towarzystwo bylo na karaoke 8O. Z gory dzieki za odpowiedz 8O. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a bylismy w lechu na plazy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A w koszulce ja śmigałem :) Fajna co 8O Cooler Master ;] PS. Na karaoke były jakieś nieznajome dziewczyny, nawet mam z nimi zdjęcie(a) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jeszcze sie kolezanka pyta - co spiewaliscie? Btw byla tam, ale troche wczesniej 8O. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 spiewalismy wszystko po kolei;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...