costi Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Tez bys miala problem spedzajac 10-12h tam na miejscu bedac niewyspanym, glodnym dodtkowo zlaatwiajacym w cholere sprawSorry, dzien wczesniej sie dowiedziales o zlocie? Chyba nie, wiec argument o niewyspaniu, glodzie i zalataniu do mnie kompletnie nie trafia, bo to jest wylacznie Twoje wlasne niedopatrzenie. Do teamow: jak sie nie wzielo 3D Marka ze soba, mimo, ze bylo od dawna wiadome, ze jest to jedna z konkurencji, to mozna miec pretensje tylko do siebie. Jakbym na turniej Warhammera nie wzial czesci figurek, to musialbym wystawiac slabsza armie, nie byloby "pozycz". Zachowanie ryby moze nie bylo bardzo eleganckie, ale mial do tego pelne prawo. Regulamin byl znany wczesniej i kazdy mogl sie odpowiednio do konkursu przygotowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 @CarsonPoland powtórzę to co wyżej, nie byłeś więc nie wiesz o co chodzi 8O Mam propozycję jak chcecie sie dalej obrzucać błotem to zróbcie temat na testowym i tam kontynuujcie dyskusję a nie tutaj psujecie atmosferę 8O Co to zmieni, że teraz o tym powiecie? Czas się cofnie i ryba wam pożyczy tego 3dmarka z uśmiechem na ustach, lub będzie pozwalał wchodzić pojedynczym osobom do pomocy? Nie, więc po co to ciągnąć? Przez rok wszystko się 3 razy może pozmieniać więc nie mówicie, że to na przyszłość i proponuję EOT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) hiehiehie 8O "Rudy 102" Edytowane 31 Lipca 2007 przez Lopez07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Do teamow: jak sie nie wzielo 3D Marka ze soba, mimo, ze bylo od dawna wiadome, ze jest to jedna z konkurencji, to mozna miec pretensje tylko do siebie. Jakbym na turniej Warhammera nie wzial czesci figurek, to musialbym wystawiac slabsza armie, nie byloby "pozycz". Zachowanie ryby moze nie bylo bardzo eleganckie, ale mial do tego pelne prawo. Regulamin byl znany wczesniej i kazdy mogl sie odpowiednio do konkursu przygotowac. Miał prawo ale fair-play to nie bylo 8O, wiec teraz nie dziwcie sie jak team PPC nie dostanie czegos od innego teamu w tym kraju. ryba chce walczyc sam bez supportu ze strony innych? niech walczy, zobaczymy jak długo da rade. Poza tym te 2 punkty regulaminu: 2.Wyniki muszą być potwierdzone przez zrzuty ekranu z widocznymi wszystkimi ustawieniami sprzętu (obowiązkowe dane są zależne od rodzaju benchmarka – więcej niżej) oraz w przypadku wątpliwości ORB (dla 3Dmark’ów). Na zrzutach można umieścić tylko logo drużyny, niedozwolone są reklamy sponsorów. 3.W programie Cpu-Z należy wykonać walidację i umieścić ją na stronie Jako nazwę należy wpisać nazwę drużyny oraz dopisek „@ zjazd.pl @ Gd07” Sugerowały, że bedzie dostep do netu dla teamow. Edytowane 31 Lipca 2007 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Sorry, dzien wczesniej sie dowiedziales o zlocie? Chyba nie, wiec argument o niewyspaniu, glodzie i zalataniu do mnie kompletnie nie trafia, bo to jest wylacznie Twoje wlasne niedopatrzenie. Moje niedopatrzenie?? A to ciekawe?? Wyjasnij dlaczego?? Sorry ale maja na glowie OCteamy do tego jeszcze co chwile cos innego robiac mialem malo czasu aby spokojnie zjesc i sie napic. Nie jestem robotem ani automatem. BTW kto nic nie robi nie popelnia bledu. Regulamin byl znany wczesniej i kazdy mogl sie odpowiednio do konkursu przygotowac. Teamy byly przygotowane ze bedzie net. Nowsze wersje markow wymagaja wlasnie podlaczenia do sieci aby podac wyniki, wiec IMO Twoj argument ze nie byli przygotowani jest z d*py. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Akurat tu chodziło mi nie o to, czy marki sa osobiste tak jak reczniki, tylko ze to jest podstawowa rzecz na tego typu imprezach. Sobih, my tez nie mieliśmy dostepu do sieci, a dalismy sobie rade. Koniec koncow za przyszlosc bedziemy pamietac, zeby sie dobrze przygotowac na nastepne konkursy. BTW, zazdroszcze auta Sobih;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 BTW, zazdroszcze auta Sobih;] konczac wszelkie wycieczki osobiste i wypowiedzi w tym watku wspomne jedynie ze mojego auta tam nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 sprostuję, zazdroszczę auta, którym przyjechałeś czy coś w ten deseń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 E tam. Cola dzidzi, to jest dopiero dopalacz. Amerykanie stanowczo powinni kupić od Niego recepturę. ;] o tak 8O i powinna byc dostepna w kazdym sklepie 8O Dzidzio-sprite tez jest niezly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Może poprostu organizator powinien przed konkursem przelecieć sie po teamach z pendrive i skopiowac wszystkim niezbedne programy do zrobienia wyniku (3dm, cpuz itp) z tego samego zrodla i w tych samych wersjach. Martuś, ja ci ręcznik pożycze, a Kiełbaskom dam 3dmarka - wszystkim pasuje 8O ? A dzidziocola była <ok> 8O Edytowane 31 Lipca 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Martuś, ja ci ręcznik pożycze, a Kiełbaskom dam 3dmarka - wszystkim pasuje 8O ? Ja nie jednemu musiałem na plaży w sobotę pożyczyć i jakoś nie miałem nic przeciwko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 i jeszcze fauks pauks z mojej strony. chcialbym oficjalnie podziekowac Maniakalnemu za wydzierganie na czas i wynapozyczenie kompletu kontenerkow do di/ln2. kielbasy nie umialy tego wykorzystac, ale moze kiedys nabierzemy oglady i w tym temacie 8O... Maniakalny zaprezentowal sie z bardzo dobrej strony i wielki plus dla niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To teraz wróćmy do opisów kto gdzie się porzygał, zgubił 100zł czy też był jeszcze fajniejszy 8O hrhrh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To teraz wróćmy do opisów kto gdzie się porzygał, zgubił 100zł czy też był jeszcze fajniejszy 8O hrhrh To jest lepsze niż gadanie o kompach 8O Widziałem sie przed chwilą z kaabanem, nie wygląda źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeeez, gdybym tylko wiedział, użyczyłbym wam tych 3dsmarków. Miałem na pendrive 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Hej Chłopaki i Dziewczyny ;) Na wstępie dziękuje wszystkim za pozdrowienia, oraz sam chciałbym wszystkich pozdrowić :D Chciałbym wymienić wszystkich, ale za długo by to trwało, więc wymienie tych, dzięki którym miałem noclegi za free :) Pierwszy dzien w 16 osobowej melinie, tfu hostelu - dzieki pomocy Przemka2f i Powerka(by amd) :D Drugi dzien dzięki uprzejmości Kabaana, który poszedł przespać się na izbe, a mi zostawił łózko w akademiku pomiędzy Lancem a Sextorem :D Oczywiście dzięki dla Sextora za niezapomianą noc w akademiku 8O Ciekawi mnie bardzo, czemu na prawie wszystkich fotach jestem z piwem, a jeszcze bardziej ciekawi mnie to, że większosć z tych piw to nie ja kupowalem, skąd znalazły się w moich rękach to pozostaje dla mnie tajemnica, może przeznaczenie ? :D Podsumowując, pozdrawiam całą ekipe PurePC oraz wszytkich obecnych na zlocie. Było naprawde świetnie, dziękuje za zaje* zabawe i kupe śmiechu 8O Edytowane 31 Lipca 2007 przez Świder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Na następnym będzie jeszcze lepiej Świder. tym raze mpewnie własnoręcznie przygotuję odpowiednio zasilacz do detonacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Też mam taką nadzieje ;) No i zasilacz przygotuj tak, aby zachwycił widzów duża ilością fajerwerek i dymu :D Oczywiscie pozdrowienia dla driverów, dzięki którym mogłem dać chwilowe wytchnienie moim nogom :) (Benito i jego ścigacz - golf2 oraz Mjotka i jej dresowóz - golf3) 8O Skoro mam jeszcze dostep do neta, to chciałbym pozdrowić całą rodzine Jania i Kvana, dowiedzialem się bardzo dużo o ciekawych właściwosciach niektórych członków :D PS. Janio - w paru miejscach doje*ałeś jak łysy grzywką o kant kuli 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ten Zjazd to był tylko początek 8O:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ......pie.....j zagłady ludzkości poprzez bongo bongo serwowane przez redakcyjny duet. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Chciałbym wymienić wszystkich, ale za długo by to trwało, więc wymienie tych, dzięki którym miałem noclegi za free 8O Pierwszy dzien w 16 osobowej melinie, tfu hostelu - dzieki pomocy Przemka2f i Powerka(by amd) 8O A najlepsze było to, ze przyszło 2 zameldowanych i nie było miejsca dla jednego. Wszystkich chciali prawie wywalic ale Świdra nikt nie tykał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A pitolicie wszyscy jak łysy grzywką o kant kuli 8O Świderku ty mój, ty anal masterze :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Świderku ty mój, ty anal masterze :* Skąd to się wzieło wogole, jeśli można wiedziec ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie pytaj...nie pytaj, ciesz się że nie szczekasz taka impreza była. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ... bo janio lubi barszczyk xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 sprostuję, zazdroszczę auta, którym przyjechałeś czy coś w ten deseń no to pewnie fura PMP ... ma ktos fotę - bo on taki skromny ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) macie na mysli ta Vectre C CDTI?? ladny woz, ale w wersji 5D wyglada duzo ladniej 8O bo bylo jeszcze Legacy, ale na GD, wiec chyba nie to. Edytowane 31 Lipca 2007 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A ja trochę odbiegnę od tematu i powiem, że cały wyjazd (początek piątek rano, koniec niedziela wieczór/noc), po podliczeniu wszystkich wydatków kosztował mnie bagatela 900zł 8O Za tyle to mogłem pojechać na konkretne wczasy 8O (po dołożeniu ~100zł mógłbym np. do Turcji na tydzień lecieć :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A ja trochę odbiegnę od tematu i powiem, że cały wyjazd (początek piątek rano, koniec niedziela wieczór/noc), po podliczeniu wszystkich wydatków kosztował mnie bagatela 900zł 8O Za tyle to mogłem pojechać na konkretne wczasy 8O (po dołożeniu ~100zł mógłbym np. do Turcji na tydzień lecieć :))Tak, tylko ze czesc z tych wydatkow to cena twojej.. hmm .. glupoty?... Sorki za okreslenie, ale nie wiem jak to inaczej nazwac.. pech, nieszczesliwy zbieg okolicznosci? ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na prawde, nie obraz sie za to glupote. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeszcze powiedz, że ci się nie podobało 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...