Sector19 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) To stara jania ;) :D :D :D :D 8O :) 8O Such a nice foto :D... ps. nie pozdrawiaj Kasi :D, sam ja pozdrowie :D Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To stara jania :D Nie, popieram MaSell'a-pozdrów Kasię ;) :D :D :D :D 8O :) 8O Such a nice foto :D... Ssijcie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mi ta bluza na tomanową wygląda 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mi ta bluza na tomanową wygląda 8O 8O Widzisz toman nie pamieta, ale byl taki dobry ze sie podzielil swoja bluza zeby nie bylo zimno czlowiekowi :) ;)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A może Kaaban? 8OKaaban był w koszulce PurePC 8O Zrobił nam reklamę na komisariacie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Kaaban był w koszulce PurePC 8O Zrobił nam reklamę na komisariacie xD moze dlatego obili go? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 moze dlatego obili go? Pomyśleli że PurePC to jakaś konkurencyjna drużyna piłkarska a on jest kibolem 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Nie, panowie na posterunku są po prostu fanami PCLab 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 albo miał piracki soft... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ta, jeszcze chcieli coś tam do protokołu i nazwali mnie cwaniakiem jak powiedziałem, że nikogo nie znałem z tych co z nimi piłem 8O Pewnie policja od dawna szykowała się na przyjazd ppc tylko bali się podejść do takiej grupy i się na mnie zaczaili jako, że byłem sam 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Bali się naszego wszechmocnego Anal Dewastatora Jania 8O8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Widać, że wesoło było 8O btw. Najlepsze są posty na PClab'ie 8O dot. procentowego poziomu obecności lab'a i PPC... A potem komentarze jakie to PPC złe forum, jacy wredni user'zy tutaj itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 albo miał piracki soft...Torturowali mnie w katakumbach i pytali o serial do mojego pirackiego wina... to ja recytuję "FCKGW-RHQQ2-[...]" a oni, że każdy tak mówi 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Torturowali mnie w katakumbach i pytali o serial do mojego pirackiego wina... to ja recytuję "FCKGW-RHQQ2-[...]" a oni, że każdy tak mówi 8Oheheh, ja bym powiedział XTQJC... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Widać, że wesoło było 8O btw. Najlepsze są posty na PClab'ie 8O dot. procentowego poziomu obecności lab'a i PPC... A potem komentarze jakie to PPC złe forum, jacy wredni user'zy tutaj itd. zarzuc linkiem na lola :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 heheh, ja bym powiedział XTQJC... 8OMYV37? [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Widać, że wesoło było :D btw. Najlepsze są posty na PClab'ie :D dot. procentowego poziomu obecności lab'a i PPC... A potem komentarze jakie to PPC złe forum, jacy wredni user'zy tutaj itd. A to ktoś był tam od nas na tym całym zjeździe 8O ?? :D 8O :) ;) Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Najlepsze są posty na PClab'ie 8O dot. procentowego poziomu obecności lab'a i PPC... A potem komentarze jakie to PPC złe forum, jacy wredni user'zy tutaj itd. A duża część jest tutaj zarejstrowana 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Z Lab'a ponoć całe dwie osoby xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Torturowali mnie w katakumbach i pytali o serial do mojego pirackiego wina... to ja recytuję "FCKGW-RHQQ2-[...]" a oni, że każdy tak mówi 8O buahaha, leżę :) Z Lab'a ponoć całe dwie osoby xD Laba używam w celach rozrywkowych i czasami daję ogłoszenia na giełdzie. Wracając do tematu to już nie mogę się doczekać następnego zjazdu ;) , 1.5h spacerów plaża>DS, wietnamskiego żarcia i specjali znikających z lodówki w niewyjaśnionych okolicznościach 8O . Nie zapomnę słów Kasa:"ale Ci młodzi mnie spili" :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Było jeszcze -Nie lejcie tak szybko tej wódki, tak się nie pije wódki ! A potem się skończyła flaszka, nie minęła minuta i Kas mówi: -No dobra panowie, to otwieramy następną flaszkę. 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Lepsza akcja bylo wyslanie Kasa i Grzecha_1990 (co bylo niezla akcja sama w sobie 8O ) po flaszke - worcili z niedojedzonym kebabem. Wyraz samozadowolenia na twarzy Kas'a byl warty kazdych pieniedzy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Lepsza akcja bylo wyslanie Kasa i Grzecha_1990 (co bylo niezla akcja sama w sobie 8O ) po flaszke - worcili z niedojedzonym kebabem. Wyraz samozadowolenia na twarzy Kas'a byl warty kazdych pieniedzy 8O Klimatycznych akcji było tam mnóstwo, prawie co 10-15 minut coś odchodziło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Lepsza akcja bylo wyslanie Kasa i Grzecha_1990 (co bylo niezla akcja sama w sobie 8O ) po flaszke - worcili z niedojedzonym kebabem. Wyraz samozadowolenia na twarzy Kas'a byl warty kazdych pieniedzy 8OTrue, true. Cytuję, Grzechu_1990: "Monopolowego nie było" (w tym momencie wchodzi Kas z ogromną knyszą) Kas: "Ale knysze były" (jedząc z wyraźnym zadowoleniem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Hi http://www.idg.pl/news/118904_5.html "Mieliśmy problem ze spięciem dwóch kart graficznych w tryb SLI. Udało się nam to zrobić, ale niestety już po upływie ustalonego czasu. Gdyby nie to zmietlibyśmy PurePC z powierzchni ziemi - tłumaczy porażkę swojego zespołu Piotr "Piotres" Wiśniewski." 8O :) Jak to przeczytalem to mniej wiecej cos takiego zrobilem 8O . Nic takiego nie powiedzialem krotko mowic, nie wiem skad oni wzieli to "zmiatanie z powierzchnii ziemi" ;) . pozdr. piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 inna ciekawostka to "zniszczony sprzet za 10k pln" przez niewiadomo kogo 8O... widac to cos pokroju faktu/se jest :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Hi http://www.idg.pl/news/118904_5.html "Mieliśmy problem ze spięciem dwóch kart graficznych w tryb SLI. Udało się nam to zrobić, ale niestety już po upływie ustalonego czasu. Gdyby nie to zmietlibyśmy PurePC z powierzchni ziemi - tłumaczy porażkę swojego zespołu Piotr "Piotres" Wiśniewski." 8O :) Jak to przeczytalem to mniej wiecej cos takiego zrobilem 8O . Nic takiego nie powiedzialem krotko mowic, nie wiem skad oni wzieli to "zmiatanie z powierzchnii ziemi" ;) . pozdr. piotres Niestety to jest IDG. Trzeba napisac do autora i poprosic o sprostowanie, pewnie wiecej kwiatkow sie tam pojawi. Nawet nie czytalem tego arta. Widzialem tylko film i jest sredni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 kolejny przykład dlaczego nie warto jest rozmawiać z czopkami z prasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Widze ze az cala Kielbasa Squad sie zbulwersowala 8O pmp powazna prasa daje tekst do autoryzacji 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 poważnej prasy to tam nie było niestety, następna impra będzie o wiele grubsza 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...