Skocz do zawartości
janio

O/C & Modders 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Ta, jeszcze chcieli coś tam do protokołu i nazwali mnie cwaniakiem jak powiedziałem, że nikogo nie znałem z tych co z nimi piłem 8O

Pewnie policja od dawna szykowała się na przyjazd ppc tylko bali się podejść do takiej grupy i się na mnie zaczaili jako, że byłem sam 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo miał piracki soft...

Torturowali mnie w katakumbach i pytali o serial do mojego pirackiego wina... to ja recytuję "FCKGW-RHQQ2-[...]" a oni, że każdy tak mówi 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Torturowali mnie w katakumbach i pytali o serial do mojego pirackiego wina... to ja recytuję "FCKGW-RHQQ2-[...]" a oni, że każdy tak mówi 8O

heheh, ja bym powiedział XTQJC... 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać, że wesoło było :D

btw.

Najlepsze są posty na PClab'ie :D dot. procentowego poziomu obecności lab'a i PPC...

A potem komentarze jakie to PPC złe forum, jacy wredni user'zy tutaj itd.

A to ktoś był tam od nas na tym całym zjeździe 8O ?? :D

8O :) ;)

Edytowane przez KvaNfield

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahaha, leżę :)

Z Lab'a ponoć całe dwie osoby xD

Laba używam w celach rozrywkowych i czasami daję ogłoszenia na giełdzie.

Wracając do tematu to już nie mogę się doczekać następnego zjazdu ;) , 1.5h spacerów plaża>DS, wietnamskiego żarcia i specjali znikających z lodówki w niewyjaśnionych okolicznościach 8O . Nie zapomnę słów Kasa:"ale Ci młodzi mnie spili" :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było jeszcze

-Nie lejcie tak szybko tej wódki, tak się nie pije wódki !

A potem się skończyła flaszka, nie minęła minuta i Kas mówi:

-No dobra panowie, to otwieramy następną flaszkę.

8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsza akcja bylo wyslanie Kasa i Grzecha_1990 (co bylo niezla akcja sama w sobie 8O ) po flaszke - worcili z niedojedzonym kebabem. Wyraz samozadowolenia na twarzy Kas'a byl warty kazdych pieniedzy 8O

Klimatycznych akcji było tam mnóstwo, prawie co 10-15 minut coś odchodziło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsza akcja bylo wyslanie Kasa i Grzecha_1990 (co bylo niezla akcja sama w sobie 8O ) po flaszke - worcili z niedojedzonym kebabem. Wyraz samozadowolenia na twarzy Kas'a byl warty kazdych pieniedzy 8O

True, true. Cytuję,

Grzechu_1990: "Monopolowego nie było"

(w tym momencie wchodzi Kas z ogromną knyszą)

Kas: "Ale knysze były" (jedząc z wyraźnym zadowoleniem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi

http://www.idg.pl/news/118904_5.html

"Mieliśmy problem ze spięciem dwóch kart graficznych w tryb SLI. Udało się nam to zrobić, ale niestety już po upływie ustalonego czasu. Gdyby nie to zmietlibyśmy PurePC z powierzchni ziemi - tłumaczy porażkę swojego zespołu Piotr "Piotres" Wiśniewski."

8O :)

Jak to przeczytalem to mniej wiecej cos takiego zrobilem 8O . Nic takiego nie powiedzialem krotko mowic, nie wiem skad oni wzieli to "zmiatanie z powierzchnii ziemi" ;) .

pozdr.

piotres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi

http://www.idg.pl/news/118904_5.html

"Mieliśmy problem ze spięciem dwóch kart graficznych w tryb SLI. Udało się nam to zrobić, ale niestety już po upływie ustalonego czasu. Gdyby nie to zmietlibyśmy PurePC z powierzchni ziemi - tłumaczy porażkę swojego zespołu Piotr "Piotres" Wiśniewski."

8O :)

Jak to przeczytalem to mniej wiecej cos takiego zrobilem 8O . Nic takiego nie powiedzialem krotko mowic, nie wiem skad oni wzieli to "zmiatanie z powierzchnii ziemi" ;) .

pozdr.

piotres

Niestety to jest IDG.

Trzeba napisac do autora i poprosic o sprostowanie, pewnie wiecej kwiatkow sie tam pojawi. Nawet nie czytalem tego arta. Widzialem tylko film i jest sredni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...