poca Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Soreczka panowie. Jesteście ze zlotu wędkarskiego? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Soreczka panowie. Jesteście ze zlotu wędkarskiego? 8OWituś, wyp...., znaczy proszę won. ;] Lista obecności Proszę o wpisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Proszę bardzo. Przyjechał i już kozaczy ;] Chciałem przywrócić wspomnienia z zeszłego roku bo mi się smutno zrobiło ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Chciałem przywrócić wspomnienia z zeszłego roku bo mi się smutno zrobiło ;]My tu wspominalmy tylko tegoroczny zjazd 8O Nie byles, zaluj i sie smuc 8O Grzechu_1990: "Monopolowego nie było" (w tym momencie wchodzi Kas z ogromną knyszą) Kas: "Ale knysze były" (jedząc z wyraźnym zadowoleniem) Vodki nie ma, ale kebaby tez sa zejebi... ;] Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Proszę bardzo. Przyjechał i już kozaczy ;] Chciałem przywrócić wspomnienia z zeszłego roku bo mi się smutno zrobiło ;]Leć do sklepu po chusteczki. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ja w osrodku gdzie spalismy poszedlem i powiedzialem ze jestem za Paranoika. A ta gosciowa do mnie czy to z grupy rolkarzy jestem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Mnie kolesiowa w recepcji pamietala z tamtego roku;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ...A ta gosciowa do mnie czy to z grupy rolkarzy jestem 8OTo prawie jak wędkarze 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie no leże 8O Foto by toman, na fotach Sector19 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie no leże :D Foto by toman, na fotach Sector19 8O Tak to oto moja skromna osoba 8O :) ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://img72.imageshack.us/slideshow/playe...6059836zwf.smil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Hi http://www.idg.pl/news/118904_5.html "Mieliśmy problem ze spięciem dwóch kart graficznych w tryb SLI. Udało się nam to zrobić, ale niestety już po upływie ustalonego czasu. Gdyby nie to zmietlibyśmy PurePC z powierzchni ziemi - tłumaczy porażkę swojego zespołu Piotr "Piotres" Wiśniewski." 8O :) Jak to przeczytalem to mniej wiecej cos takiego zrobilem 8O . Nic takiego nie powiedzialem krotko mowic, nie wiem skad oni wzieli to "zmiatanie z powierzchnii ziemi" ;) . pozdr. piotres jesli cie to pocieszy to mi tez wcisneli cos czego nie powiedzialem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 toman fajne foty ci wyszły, jeszcze tylko w tle rozmówki Janiowo Kvanowe i czułbym się jak na zlocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Hehe widze ze ciekawie było... szkoda ze ja w Anglii teraz musze siedzieć i nie mogłem się tam pojawić 8O Pozdrowienia dla wszystkich znajomych i nie znajomych 8O Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 widze wszyscy zadowoleni? ;] jak dobrze pojdzie to na next zlot pojade wlasnym autem to bede wracal o ktorej mi sie podoba a nie jak mi pkp nakarze ... milo bylo was poznac (tych ktorych nie widzialem wczesniej) i ponownie ujrzec starych .. ;] mam nadzieje moja wredna morda bedzie mile widziana na nastepnych targach ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 toman fajne foty ci wyszły, jeszcze tylko w tle rozmówki Janiowo Kvanowe i czułbym się jak na zlocie. Normalnie czuję się wywołany do tablicy 8O Janio a Twoja ..... to ..... 8O widze wszyscy zadowoleni? ;] jak dobrze pojdzie to na next zlot pojade wlasnym autem to bede wracal o ktorej mi sie podoba a nie jak mi pkp nakarze ... milo bylo was poznac (tych ktorych nie widzialem wczesniej) i ponownie ujrzec starych .. ;] mam nadzieje moja wredna morda bedzie mile widziana na nastepnych targach ... Jak zawsze Chaos, jak zawsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Janio a Twoja ..... to ..... 8O Twoja wbija gwoździe. Dobra, starczy tych betonów 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Twoja wbija gwoździe. Dobra, starczy tych betonów 8O Właśnie że nie bo pierze w rzece 8O A co do betonu, to dobry beton, nie jest zły :):] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ...czyli impreza na Kazamatach... :D Sweet :D Stare "dobre" czasy... 8O btw. Ciekawe fotki i ogólnie chyba ok, acha bardzo nieładnie, że nie pożyczymy, bo konkurencja 8O btw2. Myślałem, że BENITO ma trochę więcej cm :) ;) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Taaaaak było 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruX Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kto to 8O ?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « trochę se krzywo brwi wygolił 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 sector 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) SeXtor [; Było także tak: Zdjęcie w oryginalnej orientacji 8O BTW Wiecie, że stara jania gryzie meble spawając ramy w rzece :) 8O ? Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kto to 8O ?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « trochę se krzywo brwi wygolił 8O Czlowiek o stu twarzach ;)... Zaraz Wam wytrzasne foto gdzie na pewno nikt mnie nie pozna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kiedyś ci ktoś zamknie okno i zobaczysz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Shot with FinePix S5600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruX Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zajebioza:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 toman=> Zbieram szczękę z podłogi 8O , dawaj więcej 8O . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Massel, sztuką jest nabijać się z kogoś, tak, żeby go nie obrażać. Oparte na faktach autentycznych: Shot with FinePix S5600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...