przemek2f Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) aż nam lecha zamkneli 8O Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez przemek2f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 chciałem wrzucić fotki, ale wszystkich się powtarza (w 99%), mam jedna fotkę Eclipse (zgłoś się na pw) i 2 lanca, 2 jak siedzieliśmy przy stole, reszta to powtórki... Zgadnijcie co znalazłem jak sprzątałem xD kluczyk od mojego, lanca i sextora pokoju i karta Costiego którą nosiłem jakby nie chcieli mnie wpuścić 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 007... prawie jak dzejms błąd ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 007... prawie jak dzejms błąd ;]Szkoda, że na szanownych policjantów to tak nie podziałało 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Heheh a ja kurcze musialem z lancem i swidrem szybe wymontowac z pokoju !!!!!!!!!!!!!!!!! a klucz Tutaj jest 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Heheh a ja kurcze musialem z lancem i swidrem szybe wymontowac z pokoju !!!!!!!!!!!!!!!!! a klucz Tutaj jest 8OJaką szybe ? Ja nie wiem osochozi 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jaką szybe ? Ja nie wiem osochozi 8O A to kurde niemielismy mowic nic :)... Zapomnialem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) No i teraz się wszystko wydało 8O Ale "pożyczony" browar był dobry, no nie Świder ? 8O Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No i teraz się wszystko wydało :) Ale "pożyczony" browar było dobre, no nie Świder ? 8O Jaki browar ? Ja nie wiem osochozi 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie no to chyba jakaś pomyłka, jakies szyby, jakies browary ? Może jeszcze mi ktoś zacznie wmawiać, że w akademiku spałem 8O PS. Ktoś tu o jakis koleżankach na karaoke pisal. To te ? 8O » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 PS. Ktoś tu o jakis koleżankach na karaoke pisal. To te ? :lol Eeee... ne. Moja kolezanka w Lechu wczesniej byla. Prawdopodobnie troche przed Wami 8O. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To miała duuużo szczęscia 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To miała duuużo szczęscia 8O Ojj miała, miała 8O Ale z drugiej strony ominął ją poryty chórek PPC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...