Gość aqiulino Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A jak kwestia noclegów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Przecież napisane na stronie zjadzu (zjazd.pl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy jest ktoś kto się dopiero teraz zdecydował na 100% (jak ja? 8O) Kurcze no, wszystko zajęte, macie nocne autobusy w Gdańsku? w nich można nocować ewentualnie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy jest ktoś kto się dopiero teraz zdecydował na 100% (jak ja? 8O) Kurcze no, wszystko zajęte, macie nocne autobusy w Gdańsku? w nich można nocować ewentualnie 8OAutobusy nam nie straszne [; Najwyżej spać nie będziemy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Akurat spanie to bedzie najmniejszy problem. Myslicie, ze ktos sprawdzi 50 osob i czy w kazdym pokoju jest odpowiednia ilosc 8O ? Pozatym po x bro naprawde bedzie wam obojetne gdzie i jak spicie 8O . Ile to razy na takich eventach spalo sie tam gdzie popadlo [; . Osobiscie kimałem na murku w gda, oraz na trawce w centrum wrocka - do momentu az ktos sie nie ogarnal i nie zabral ekipy w inne miejsce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 macie nocne autobusy w Gdańsku?Mamy ale nie polecamy uzywania (o czym mógł się przekonać ent ze mną rok temu) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Najlepiej nieśmiertelna SKM-ka nawet po pijaku trafisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy jest ktoś kto się dopiero teraz zdecydował na 100% (jak ja? 8O) Kimam tutaj - o ile wiem to są jeszcze miejsca: http://www.pg.gda.pl/osiedle/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Mamy ale nie polecamy uzywania (o czym mógł się przekonać ent ze mną rok temu) ;] a co sie stanelo?? 8O ma ktos jakies pojecie ile moze kosztowac taksa z miejsca zjazdu na osowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 ma ktos jakies pojecie ile moze kosztowac taksa z miejsca zjazdu na osowa? O ile wiem to Osowa jest w srefie 2 czyli za km jest sporo drozej. Od miejsca zjazdu na osowe stawiam ze jakies 60-80pln co najmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 a co sie stanelo?? 8OA wpi..... nam chcieli 8O, co najlepsze jak dawalismy z buta przez godzine do harego na mieszkanie, przechodzac cale centrum to nikt sie nie rzucal (3 razy - godziny kolo 1-4 w nocy), ostatniej nocy powiedzialem dosc - jedziemy autobusem i mielismy nieprzyjemna przygode, tak wiec Gdansk tylko pieszo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A wpi..... nam chcieli 8O Nie tylko tobie. Pijąc sobie piwko w tamtym roku, zaraz obok namiotu z targami, podsiadły się jakieś dresy z pretensjami o [ciach!] wie co... Zresztą w Krakowie na stacji benzynowej też się nas czepiali :) A w mieście drechów (czyt. stolicy) o dziwo ani razu się na nikogo nie nadzialiśmy 8O Generalnie targi to niebezpieczna sprawa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A w mieście drechów (czyt. stolicy) o dziwo ani razu się na nikogo nie nadzialiśmy 8O Generalnie targi to niebezpieczna sprawa :) Ja musiałem raz dosyć szybko się przemieścić na drugą stronę ulicy, bo szła nieciekawie wyglądajaca grupa "młodzieży" Rok temu w gda kumpel dostał w ryj przy mnie... od babki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Co Ty gadasz, Warszawa może i miasto drechów ale tyyle razy włóczyłem się po nocy i nigdy nikt mnie nie zaczepił (a ze swoimi "warunkami" fizycznymi jestem idealnym kandydatem 8O) Mówicie, że przygarniecie ludzi jak co? To dobrze ;) Co do historii enta i harego to trochę mnie to zdziwiło, ent wygląda na tym zdjęciu w profilu dość groźnie, bałbym się go zaczepić 8O Ja musiałem raz dosyć szybko się przemieścić na drugą stronę ulicy, bo szła nieciekawie wyglądajaca grupa "młodzieży"Ale zaczepiali Cię czy to Twoje urojenia? :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Proponuje zakończyć OT związany z subiektywną oceną różnych miejscowości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Proponuje zakończyć OT związany z subiektywną oceną różnych miejscowości...Dlaczego? Przecież jest to związane jak by nie patrzeć... Gdyby nie info od harego & enta to wsiadłbym do takiego autobusu, a tak wiem że nie warto 8O btw. Jak ktoś jedzie pociągiem z wawy to mógłby łaskawie napisać 8O @costi Ty to wiem, pamiętam, myślałem że ktoś jeszcze się namyślił :) Edytowane 11 Lipca 2007 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Laskawie pisalem, ze najprawdopodobniej jade pociagiem 8O Nie wiem tylko jeszcze ktorym, musze rozklad jazdy ogarnac. Ale najchetniej jakies TLK, bo tanio, ew. zakrece sie za jakimis promocjami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A pamiętacie to z zeszłego roku? Aaaaa jesteście ze zlotu wędkarzy taaak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 fak nie ma już wolnych miejsc,ba nie było już w środku czerwca A płacić 70 zł w domu studenta to chyba przesada 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Trzeba było wcześniej rezerwować, wiadomo przecież że to sezon i nikt w 3miescie nie będzie czekał na przypadkowych gości, tylko chce mieć już pełną obsadę zaplanowaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Hmm to ja powiem tak... Ja jade z Lancem z Zabrza Pociagiem :D... Wiec mam dluga podroz przez cala polske :D Co do Noclegu to ja spie z ryba 8O... A Konkurs OC niby moglbym miec miejsce w jednym z Teamow... ale chcialem krecic z Lancem a miejsce zostalo juz tylko jedno... i teraz jestem w kropce bo zalatwilismy sobie sprzet do krecenia... ale w konkursie nie mozemy wziac udzialu... Jesli mozna to... chcialibysmy Poza konkursem zapisac sie na DI albo LN2...bo sprzet mamy, ale naraz sie okazalo ze nie mozemy wziac udzialu w konkursie... 8O i narazie to Tyle... A Ty Devilek jedz z nami pociagiem a nie gadaj :) i tak bysmy ciebie w 3d pojechali ;) ps Ty masz x2900xt?? jesli masz jednego to my moze bedziemy mieli drugiego :D daloby sie cos sklecic... Ps. janio zabieram ze soba mojego drugiego swiecacego coolermastera wiec bedziesz nam potrzebny do "pomocy" :D Edytowane 13 Lipca 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 why nie mozesz wziac udzialu? nie bardzo rozumiem? ales zakrecil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 No szykuje się całkiem fajna impreza. Ja w tym roku już nie odpuszczę i najprawdopodobniej przyjadę 8O. Będzie supcio 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 why nie mozesz wziac udzialu? nie bardzo rozumiem? ales zakrecil...Hmm Napisałem maila zgłoszeniowego do konkursu, nie dostałem na niego żadnej odpowiedzi, a później twec mnie poinformował, że usłyszał od Ciebie, że miejsc już nie ma i nie możemy z Sectorem uczestniczyć w konkursie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Hmm Napisałem maila zgłoszeniowego do konkursu, nie dostałem na niego żadnej odpowiedzi, a później twec mnie poinformował, że usłyszał od Ciebie, że miejsc już nie ma i nie możemy z Sectorem uczestniczyć w konkursie 8O bo na zgloszenia nie bylo odpowiedzi 8O beda po weekendzie :) co do Tweca... chcial wystawic 2 druzyny z jednego portalu - nie zgodzilem sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) why nie mozesz wziac udzialu? nie bardzo rozumiem? ales zakrecil... Ok ok dla mnie nie am to zbytnio znaczenia... wazny jest DI i LN2 8O... PS. JEdzie Ktos jeszcze ze SLASKA??? Edytowane 13 Lipca 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Jeśli jeszcze się trafi ktoś z Wrocka to ewentualnie mogę zabrać jako 5-tego w wozie. Szukam taniej ropy, jakby ktoś z Dolnego Śl. miał coś na zbyciu to pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam ja z pod Wawy (jeszcze nie czytalem wszystego 8O ) ale bym pojechal. Moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> auto tylko czy jeszcze mozna sie zapisac. Bylem w Dziwnowie na zlocie Twek'a i w Bialowiezy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Bylem w Dziwnowie na zlocie Twek'a i w Bialowiezy. I grałeś za dobrze w ut [; . Zapraszamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) No ba. powiedzcie mi gdzie mam sie zapisac, ewentualnie gdzie spanie, gdzie jakas kase zaplacic. ja moge jechac albo passatem ojca, albo moja polowka w ostatecznosci pociagiem. kurde ze tez sie dopiero dowiedzialem. Wawa walic do mnie na priv. Benito. odezwij sie na gg juz wiem ze trzeba samemu nocleg zamawiac. Z wami ze slaska bym sie gdzies zakwaterowal. Ale musze iwedziec gdzie wy bedziecie 8O Edytowane 14 Lipca 2007 przez Eclipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...