Fulko Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 to kiedy ten teścik robicie ?? nie jestem z wrocka ale mogę dojechać chętnie też porównam moje bloki z blokiem SNAPA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ehh chyba qpa bedzie , ale zobaczymy ....:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 TEn CHIP to numer ze stycznia tego roku TEMAT NUMERU: :arrow: skutecznie chłodzenie peceta :arrow: wyciszanie komponentów :arrow: case-modding, czyli komputerowa moda Jest dość obszerny artykół o chłodzeniu wodą i modowaniu kompa, nawed ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 co do reduktorów tio siem nie martwcie bo mom (zrobione z trójnika 12-6-12 za 2 zapłaciłem - o zgrozo - 17 zł) a co do SpiderMAN'a to siem zgadzam, tyle że nie wiem kto ma zdolności do pisania i komu siem bedzie kciało :) Opiszcie procedure testowa. Specyfikacje poszczegolnych blokow, przebieg testow, porobcie fotki, zbierzcie do kupy, ja to zredaguje i Wam dam do zatwierdzenia. Potem jak juz stwierdzicie, ze art jest OK to go wrzuce na moja strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja niestety dostalem dyzury w robocie (nocki po 12 godzin) sob/niedz i niedz/pon, wiec nie moge nic zorganizowac, jak znajdzie sie jakies miejsce to moge moj sprzet podrzucic i pomoc ze 2-3 godz max (home made blok, pompka, nagrzewnica, jakies rorki 10 i 12mm, termometr samochodowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 to kiedy ten teścik robicie ?? nie jestem z wrocka ale mogę dojechać chętnie też porównam moje bloki z blokiem SNAPA 8) widziales ten :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...