Skocz do zawartości
zawas

Serwis O World Of Warrcaft - Blizzgames.info

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze wrażenie - jest ok. Kolorystyka imho dobrze dobrana, podobna do oficjalnej strony WoW'a.

Przejrzałem kilka artów na stronie i mam pytanie: nie lepiej zapisać zdolności poszczególnych ras również w języku angielskim? Taki tauren ma zdolność War Stomp (or sth) i ta zdolność jest opisana, tyle że po polsku. Z tego co wiem to nie ma jeszcze (i raczej nie ma co liczyć na to) polskojęzycznych serwerów, więc przydałaby się chociażby wzmianka o nazwie w oryginale.

Wyniki sondy z forum mnie rozwaliły - średnia wieku rogali to 16 z kawałkiem. :lol: No ale widać, że dzieciarnia chce być ninja lub zabójcą. ;)

BTW: moderatorzy na forum powinni więcej moderować. To taka moja drobna rada. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze wrażenie - jest ok. Kolorystyka imho dobrze dobrana, podobna do oficjalnej strony WoW'a.

Przejrzałem kilka artów na stronie i mam pytanie: nie lepiej zapisać zdolności poszczególnych ras również w języku angielskim? Taki tauren ma zdolność War Stomp (or sth) i ta zdolność jest opisana, tyle że po polsku. Z tego co wiem to nie ma jeszcze (i raczej nie ma co liczyć na to) polskojęzycznych serwerów, więc przydałaby się chociażby wzmianka o nazwie w oryginale.

Wyniki sondy z forum mnie rozwaliły - średnia wieku rogali to 16 z kawałkiem. :lol: No ale widać, że dzieciarnia chce być ninja lub zabójcą. ;)

BTW: moderatorzy na forum powinni więcej moderować. To taka moja drobna rada. :)

Moze dlatego, ze rogalem sie najlatwiej gra i bardzo duzo mozna zdzialac solo w pve i pvp (tutaj 1vs1, bo na bg juz nie jest za ciekawie). No i srednia wieku w wow jest mala, bo duzo os. zaczyna swoja przygode z mmorpg wlasnie od tej gry, ok. 60% calego rynku tego typu gier to wlasnie gra blizza. No i mlodzi maja czas na granie a starzy gracze np. tj ja juz nie. :]

Podstawa w wow to angielski, jak ktos go nie zna w sotpniu dostatecznym to nie ma sensu sie brac za gre i czytac polskojezyczne objasnienia, tylko moze to bardziej namacic, chyba, ze jestesmy w polskojezycznej gildii i kazdy posluguje sie ojczystym jezykiem. Jest masa stron, almanachow i skarbnic wiedzy na temat wow'a, wszystko to zostalo juz gdzies opisane i powiedziane, gra nie jest nowa, wiec imo taki pomysl ze stworzeniem nowej, kolejnej stronki nie jest najszczesliwszy, ale mimo to gl. :]

Na + layout, czytelny i calkiem ladny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i

Na + layout, czytelny i calkiem ladny.

W końcu sam robiłem całą grafikę i mam zamiar iść na studia graficzne ;]

Co do wzmianek - już redaktorzy biorą sie do roboty ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi