BiL63JTZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Witam Głośniki przy niektórach grach poprostu... PIERDZĄ. Jest to taki szum jak przy źle ustawionym radiu/tv, strasznie drażniący no i psuje przyjemność z grania. Szczególnie daje się to we znaki w HL2. Jak mogę sobie z tym poradzić? W systemie wszystko gra jak ta lala. // Zainstalowałem ASIO i KX. Wszystko ładnie ustawiłem i dźwięk w HL2 jest czyściutki jak łza, ale... działa tylko w trybie stereo (na innych nie ma w ogóle dźwięku). Edytowane 3 Lipca 2007 przez BiL63JTZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Od początku tak miałeś ? Czy od jakiegoś czasu ? , ja mam model x-540 i mi nic nie "Pierdzi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Od początku odkąd mam HL2, ale gra u kumpla działa bez żadnych zgrzytów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmat Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kup im Manti Gastop jak pierdzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Git. Lepiej pierdziec niz wpadac w rezonans przy czestotliwosciach poza skala specyfikacji ^_^ Wyjscie cyfrowe, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Git. Lepiej pierdziec niz wpadac w rezonans przy czestotliwosciach poza skala specyfikacji ^_^ Wyjscie cyfrowe, tak? Nie musisz tak perfidnie dawać do zrozumienia, że X-530 można podłączyć tylko analogowo :rolleyes: A problem - rozwiązał się przypadkiem, przez zresetowanie ustawień kX-ów (co wydawało mi się na początku bezsensowne, ale już tak mam, że zawsze chwytam się brzytwy) i ustawienia najzwyklejszego 5.1 Direct Path. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Pamiętaj, że na kx'ach nie ma EAX, żebyś później tematu nie zakładał, że Ci gry w pińć jedyn nie działają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...