Portal Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam Chcem sobie kupic karte TV ale nie wiem ktora wybrac najlepiej. Chcem aby owa karta dobrze odbierala programy TV, mialy dobre opragramowanie , mozna bylo nagrywac filmy ( programy) z TV o okreslonej porze - zeby miala takie funkcje jak magnetowid i oczywiscie zeby cena byla dosc niska. Jezeli ktos orientuje sie w tym temacie to prosze o pomoc. PS Szukalem w archiwum ale nic ciekawego nie znalazlem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Prolink Pixelview lub Avermedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Moze bardziej dokladne nazwy i modele ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja Ci napisze czego nie kupowac napewno . FlyVideo 3000 To jeden wielki koszmar : soft tragiczny , a dotego chip Philipsa do ktorego nie ma alternatywnego oprogramowania i dekoderów C+ i HBO) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a ja ci powiem ze on gada glupoty. Ja polece wlasnie Fly Video 3000. Jakosc extra, latwy, ma wszystko co potrzebujesz, steroeo, radio ma, pilot, poprostu wszystko, mozna ustawic kiedy nagrywac. Owszem ten chipset to jeden mankament, ale nie bylo softu bo jest to poprostu nowy chipset, lecz juz sie wszystko pojawia. A ten staruchny Bt848 czy jakos tak powoli wychodzi, choc powiem ze wolalbym karte wlasnie z nim wlasnie ze wzgledu na ten soft, i CANAL + :D spoko, te Flyvideo 3000 cool , lecz jak masz kasiore (a ten kosztuje 180zl) to kup cos lepszego :D to wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a jeszcze jedno male pytanko - ile mega zajmuje zapis filmu 1 godzinnego z TV na dysk ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 scibi jak pisalem powaznie , FlyVideo 3000 to jeden wielki koszmar , sprawdzalem ta karte na 3 kompach i zawsze ten sam efekt - pod XP wiesza sie , a soft zyje wlasnym zyciem . Moze mam jakis felerny egzemplarz , ale u kumpla te same problemy z jego egzemplarzem . Głupot nie gadam tylko opisuje stan faktyczny , zreszta jakis czas temu szukałem opini w necie o tej karcie (myslalem , ze mam cos nie tak z systemem) i pochlebne opinie mozna było policzyc na palcach jednej reki . Mam zamiar zmienic tan tuner TV na tuner satelitarny , wiece cos na temat Hauppauge WinTV Nova-s ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 scibi jak pisalem powaznie , FlyVideo 3000 to jeden wielki koszmar , sprawdzalem ta karte na 3 kompach i zawsze ten sam efekt - pod XP wiesza sie , a soft zyje wlasnym zyciem . Moze mam jakis felerny egzemplarz , ale u kumpla te same problemy z jego egzemplarzem . Głupot nie gadam tylko opisuje stan faktyczny , zreszta jakis czas temu szukałem opini w necie o tej karcie (myslalem , ze mam cos nie tak z systemem) i pochlebne opinie mozna było policzyc na palcach jednej reki . Mam zamiar zmienic tan tuner TV na tuner satelitarny , wiece cos na temat Hauppauge WinTV Nova-s ? To, ze ty masz takie problemy niz znaczy, ze karta jest do [gluteus maximus]. Ja mam AVer TV GO FM i jestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 dokladnie. ja ta karte uzywalem juz na kazdym systemie. na win98 zero problemow, na win2000- obecnie- bezproblemowo. okolo 6 miechow na XP - bezproblemowo. Dlatego sadze ze jest to bardzo dobra karta, biorac pod uwage cene i wlasciwosci ktore opisalem wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...