Tygrysiek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 no spece od podkrecania wszystkiego co sie da i od calodniowego gadania tylko o sprzecie potrzebuje waszej obiektywnej wyceny sprzetu: SOLTEK SL-75KAV + DURON 800( @1100 :) ) + RAM 256 SDR M-tec 6ns 2-2-2 + GF 256 DDR CLAP prosze uwzglednic cene gdy wsio jest razem i to samo gdy byloby osobno sprzedawane z gory THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Nie wiem dokładnie za ile udałoby się sprzedać komuś prywatnie, ale z własnego doświadczenia myślę, że w skupie dostałbyś max 300 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 hmm..300 za wsio..heh...to mnie zaskoczyles...plyta grafa procek ram..ee nie bardzo..poza tym w skupie zanizaja bo musza jakos na tym zarobic..wiec to raczej odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 No tak jest niestety w skupach. Ale jak zależy szybko na kasie to są niezastąpione. Ostatnio oddawałem (kumpel się pozbywał) ABIT K7-RAID, Athlon 800 i Matrox G450 DualHead i wycenili na... 230 zł 8O 8O 8O Jak to usłyszałem to szybko wyszedłem i sam to odkupiłem od kumpla dla żony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 no spece od podkrecania wszystkiego co sie da i od calodniowego gadania tylko o sprzecie potrzebuje waszej obiektywnej wyceny sprzetu: SOLTEK SL-75KAV + DURON 800( @1100 :) ) + RAM 256 SDR M-tec 6ns 2-2-2 + GF 256 DDR CLAP prosze uwzglednic cene gdy wsio jest razem i to samo gdy byloby osobno sprzedawane z gory THX Plyta 150zl Proc 90zl RAM 100zl CLAP 120zl tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...