Gość mich83 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Postanowiłem zrobić kopie systemu. Mam norton ghosta v10. I tu pojawia sie pewne pytanie na które odpowiedzi nie moge znaleśc. Robie kopie dysku C i chciał bym zrobić boot CD. CZY MOGE WYPALIĆ OBRAZ W PROGRAMIE NERO JAKO PŁYTA BOTUJĄCA? Czy wypalona spod windowsa płyta z plikiem obrazu będzie sie bootować? Lepiej zrobić kopie dysku? Czy kopie zapasową? Niestety spod tej wersji ghosta nie można bezpośrednio wypalic płyty botującej stąd moje pytanie sory za nie ale nie moge znaleśc nigdzie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomik1963 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Postanowiłem zrobić kopie systemu. Mam norton ghosta v10. I tu pojawia sie pewne pytanie na które odpowiedzi nie moge znaleśc. Robie kopie dysku C i chciał bym zrobić boot CD. CZY MOGE WYPALIĆ OBRAZ W PROGRAMIE NERO JAKO PŁYTA BOTUJĄCA? Czy wypalona spod windowsa płyta z plikiem obrazu będzie sie bootować? Lepiej zrobić kopie dysku? Czy kopie zapasową? Niestety spod tej wersji ghosta nie można bezpośrednio wypalic płyty botującej stąd moje pytanie sory za nie ale nie moge znaleśc nigdzie odpowiedzi. I miedzy innymi dlatego zastanawiam sie nad prostym programem backup tak by mozna było bez tych wszystkich pytań nagrać dysk C na płyty DVD i w razie czego mieć możliwość postawienia szybko systemu z danymi z powrotem. Niby proste a rozwiązania bezproblemowego nie widać. Współczuję posiadaczom Nortona i szukam dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...