Skocz do zawartości
snake1989

Podkręcenie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Od razu zaznaczam że czytalem bardzo wiele postów na ten temat i to że pisze ten temat nie wynika z mojego lenistwa. Od miesiaca staram sie podkręcić swój sprzęt lecz nie bardzo wiem jak to zrobić z moimi komponentami. Bardzo prosze o nie kasowanie tego postu gdyz ja naprawde nie wiem co począć. Proszę kogoś adekwatnego żeby mi pomogl podkręcić krok po kroku taki sprzęt:

Zasliczacz:

Task International INC

ATX Switching power supply

model: TK930TX

DC: 300 W

Płyta głowna:

ASUS P4V800-X

Grafika:

radeon 9600 128 mb V/D/VO

pamięc:

1 kość BLITZ DDR333(2.5) 256M*16

2 kość KINGSTON KVR333X64C25/256 (2.5V)

Procesor:

Intel Celeron 2.40 GHz

proszę pisać na forum lub na gg 7459626.

Nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na moj problem. Prosze o wyrozumialosc. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba już w ostateczności pisze bo nie mogę nigdzie znaleźć jak podkręcić mój sprzęt. A poza tym temat jest podkręcenie więc nie ma o czym rozmawiać. Nie umiesz pomóc więc soszczędź sobie kometarzy, bo tylko chcesz sobie nabić posty.

Edytowane przez snake1989

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

snake1989

Zwaz tylko ze ekstremalne subforum nie dotyczy pytan poczatkujacych a tam wlasnie zalozyles watek.

Ale wracajac - czytales duzo postow, tak? Te z dzialu FAQ tez? Przeczytales instrukcje od plyty glownej ze zrozumieniem czy dales sobie spokoj? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość <account_deleted>

Jak to mówi Orgiusz? postfuckerstwo? <_<

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Nieraz większą sztuką jest podkręcić takiego "grata" o 100MHz niż E4300 o 1GHz, szczególnie jeśli mobo biedne, a takie posty jak wyżej to porostu nabijanie licznika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A twoj post co nowego wniosl do dyskusji?? Powiedziales mu jak podkrecic? nie... Wiec w takim razie tez jestes postfuckerem? ;/

Poprostu nikt mu nie napisal jak sie podkreca bo takich tematow bylo juz setki!!

snake1989 jezeli twoje mobo ma w biosie funkcje zaminy fsb to ustawiasz to na manual i podnosisz w gore ;D tak najprosciej... ;)

A jezeli nie ma do zmien bios na nowszy ktory powinien miec [;

To chyba najprostrzy sposob na podkręcenie- ktore i tak wiele nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi