snake1989 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich. Od razu zaznaczam że czytalem bardzo wiele postów na ten temat i to że pisze ten temat nie wynika z mojego lenistwa. Od miesiaca staram sie podkręcić swój sprzęt lecz nie bardzo wiem jak to zrobić z moimi komponentami. Bardzo prosze o nie kasowanie tego postu gdyz ja naprawde nie wiem co począć. Proszę kogoś adekwatnego żeby mi pomogl podkręcić krok po kroku taki sprzęt: Zasliczacz: Task International INC ATX Switching power supply model: TK930TX DC: 300 W Płyta głowna: ASUS P4V800-X Grafika: radeon 9600 128 mb V/D/VO pamięc: 1 kość BLITZ DDR333(2.5) 256M*16 2 kość KINGSTON KVR333X64C25/256 (2.5V) Procesor: Intel Celeron 2.40 GHz proszę pisać na forum lub na gg 7459626. Nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na moj problem. Prosze o wyrozumialosc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) A to wróżka napisała Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. Edytowane 4 Lipca 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake1989 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) No to chyba już w ostateczności pisze bo nie mogę nigdzie znaleźć jak podkręcić mój sprzęt. A poza tym temat jest podkręcenie więc nie ma o czym rozmawiać. Nie umiesz pomóc więc soszczędź sobie kometarzy, bo tylko chcesz sobie nabić posty. Edytowane 4 Lipca 2007 przez snake1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 snake1989 Zwaz tylko ze ekstremalne subforum nie dotyczy pytan poczatkujacych a tam wlasnie zalozyles watek. Ale wracajac - czytales duzo postow, tak? Te z dzialu FAQ tez? Przeczytales instrukcje od plyty glownej ze zrozumieniem czy dales sobie spokoj? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake1989 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Fakt. Przepraszam. Może to i złe forum. Tak FAQ czytalem. Nawet mam wszystko wydrukowane. Instrukcja do płyty głównej też została przeczytana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Oszczedz sobie zabawe z takim gratem. Rakiety z tego i tak nie zrobisz i nie wiadomo czy ten zasilacz to wytrzyma. Edytowane 6 Lipca 2007 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Jak to mówi Orgiusz? postfuckerstwo? <_< » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nieraz większą sztuką jest podkręcić takiego "grata" o 100MHz niż E4300 o 1GHz, szczególnie jeśli mobo biedne, a takie posty jak wyżej to porostu nabijanie licznika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 A twoj post co nowego wniosl do dyskusji?? Powiedziales mu jak podkrecic? nie... Wiec w takim razie tez jestes postfuckerem? ;/ Poprostu nikt mu nie napisal jak sie podkreca bo takich tematow bylo juz setki!! snake1989 jezeli twoje mobo ma w biosie funkcje zaminy fsb to ustawiasz to na manual i podnosisz w gore ;D tak najprosciej... ;) A jezeli nie ma do zmien bios na nowszy ktory powinien miec [; To chyba najprostrzy sposob na podkręcenie- ktore i tak wiele nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...