wanka Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Chodzi mi o stabilną płytę do C2D E4300, oczywiście żeby go podkręcić, ale nie maksymalnie. Nie wchodzą w grę Abity, Asusy czy inne płytki które nie mają LPT i COM. Właściwie do wyboru mam tylko Gigabyte GA-N650SLI-DS4 albo Gigabyte GA-P35C-DS3R i z tych płytek muszę coś wybrać. Może, pytanie zadam takie: czy lepiej P35 czy nForce 650 do stabilnej i wydajnej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ja bym brał gigabyte na p35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 DS3R, bo GA-N650SLI-DS4 ma dziury fsb i kręcenie jest problematyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 DS3R , ale ona miała chyba dużego strapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_06 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 A dlaczego nie inne płytki?? LPT i COM-a na allegro zakup ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...