Skocz do zawartości
לוק

Najnowsze Sterowniki Dla His X1950 Pro Agp Pilne!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam prośbę. Chciałbym wgrac najnowsze sterowniki dla mojego RadkaAGP X1950 Pro 512 MB HIS.

Problem polega na tym ze jak wgrywam te ze strony AMD to nastepuje zrzut do niebieskiego ekrany i cos tam wypisuje, po ponownym odpaleniu windy ustawiam na ''ostatnia zanana działajaca konfiguracja" i odinstalowuje je poprostu. Dalej wygrywajac stery OMEGI wyswietla ze niewłasciwy sterownik ekranu Win2x....coś tam i też nie dzila. Jak wgram te orginalne co dostałem na płycie wersja z grudnia ubiegłego roku 6.8 czy jakos tak to wszystko śmiga, natomiast jak wgrywam te 7.6 ze strony producenta mojej karty czyli firmy HIS to niby wszystko jest wporzo ale panel sterowania ten CCC jest inny niz w tych moich sterach na płycie tak jakby mu brakowało zakładek wszystko jest szare( tam jest kolorowe) a dwa niema tych ustawien 3D z samochodzikiem ani poruszajacymi sie flagami wideo zamiast tego sa jakies nieruchome obrazki fontanny, staszny badziew, mozę dlatego ze nie wgrałem HydraVision czy jakos tak ale to chyba nie wtym problem. No i procesor GPU jakos dziwnie pracuje na tych sterach bo jak dotykam radiatora to cały drży, to tak jak z moim dawnym GeForcem jak mu wgrałem nie ten bios to tez tak drżał, wiec wnioskuje ze to stery. Porównujac obydwa pakiety sterownikow te moje i te ze stronki widze ze sa zupełnie inne aplikacje. Na tej ze strony sa jakis ustawienia Core itp dwa niema niektórych rzeczy a sa za to inne. Uscislajac.

Chciałbym jakis pełen kompletny zestaw sterowników takich najnowszych ale jednoczesnie zeby były wszystkie aplikacje jak te na płycie(najlepiej najnowsze wersje). Pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi