WarekQ Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 mam problem z karta ati radeon x1300 series tzn ... konkretiej chodzi o gry bylem na wielu forach i nikt nie umiem tego rozwiacac ... moze wy mi pomozecie wiec mam problem gdyz przeinstalowalem system dokladnie wczoraj i ... to daltego poniewaz nie chodzily mi gry ktore zainstalowalem .. i mysalem ze to cos z systemem ale jednak nie bo gyd go przeinstalowlaem to... znow to samo np w UT2004 gdy chce ja uruchomic uruchamia sie i wszytsko jest wporzadku wchodze do gry i moge grac do puki nie zaczne sie ruszac tzn chodzic odrauz automatycznie mnie wyrzuca z gru i wyskauje OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1812 MHz with 511MB RAM Video: Radeon X1300/X1550 Series (6698) General protection fault! History: FCanvasUtil:rawTile <- UCanvas:rawTile <- GUIImage:raw <- (GUIImage Package.GUIImage) <- UGUIMultiComponent:rawControls <- (UT2k4MainMenu Package.UT2k4MainMenu) <- GUIMultiComponent:raw <- (UT2k4MainMenu Package.UT2k4MainMenu) <- GUIPage:raw <- (UT2k4MainMenu Package.UT2k4MainMenu) <- GUIController::NativePostRender <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Realloc <- 06D8E600 300 FArray <- FArray::Realloc <- 75*4 <- UALAudioSubsystem::Flush <- UALAudioSubsystem::Shutdown <- UALAudioSubsystem::ShutdownAfterError podobnie gdy chce grac w L2 wtedy tez wyskauje mi blad troche innej tresci .. wszystkie gry ktore instaluje nie dzialaja tyle te ktore bylyzaisntalowane kiedys na samym pocztku moj sprzet to procesor athlon 3000+ grafika ati radeon x1300 series ram 512 DDR2 plyta glowna K9NU NEO-V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) hmmm a nie masz czasem problemów z dźwiękiem? UALAudioSubsystem::Flush <- UALAudioSubsystem::Shutdown <- UALAudioSubsystem::ShutdownAfterErrorjedyne co z tego critical errora można wyciągnąć. Ewentualnie przejrzyj jeszcze pliki *.ini w folderze "system" (folder z grą), wydaje mi się, że więcej możesz znaleźć w pliku system.ini (obstawiam, że tak będzie bo nie mam UT na dysku) Ogólnie rzecz biorąc przyczyn wysypywania się gier na silniku UT (UT, America's Army) może być od groma i jeszcze trochę. Mojemu koledze A'sA (te same pliki źródłowe co UT, to samo jądro) sypał się przez przestawione timingi pamięci (a wszystko inne śmigało), a innym przez najnowszą wersję kasperskiego, więc to loteria Edit podaj jeszcze jaki masz zasilacz, jakiej firmy Edytowane 4 Lipca 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...