KingStone Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Witam! Odłączyłam dzisiaj wszystkie zbędne kabelki w kompie tzn panel z usb wyjscia audio na obudowie firewire itp .. Wstaję rano odpalam kompa a tu niema głosu ;/ Sprawdzam głośniki na laptopie i działają ! Więc czemu niemam głosu !? Moze coś odłączyłam potrzebnego ale wątpie ! Pozdrawiam i proszę o pomoc Edytowane 4 Lipca 2007 przez KingStone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Odłączyłam dzisiaj [...] wyjscia audio na obudowieMoże chodzi o kabelek od płyty głównej do panelu przedniego na obudowie? Chyba po zdjęciu tego kabelka trzeba na piny na płycie głównej założyć jumpery. Zobacz w instrukcji Twojej płyty głównej. Albo porównaj z tym opisem: http://www.frontx.com/cpx110.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingStone Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Dzięki już wszystko działa :* miałeś racie to kwetcia połączenia 2 styków takim czymś :) 'Jumperem' :) Obydwa głośniki juz działają:) Edytowane 4 Lipca 2007 przez KingStone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Polska nazwa to "zworka" ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...