hauti Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 witam laptop to fujitsu siemens amilo1430 (centrino 1.8 512 ram radeon9700)... nie wiem czy dobrze trafiłem z miejscem na ten post ale problem wygląda tak jak w opisie klikam 2x na mój komputer pokazuje się latarka i mija dłuższa chwila zanim odpali się zawartość wg. spybot s&d 1.4 wsio is ok poza doubleclick itp ;) hijakc wg mnie wygląda ok zastanawia mnie temperatura procka wg everesta 75* ale z tego co wiem w laptopach everest przekłamuje os to xp he sp2 ps. dodatkowy problem to język norweski z góry dzięki za jakieś sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 hmm tak na oko to moza byc wina wolnego dysku albo pamieci ram... choc widze ze w Twoim przypadku ramu jest wystarczajaca ilosc.... a windows postawiony swiezy czy juz ma pare miesiecy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 świeży gdyby tak nie było raczej nie miałbym wątpliwości czasem na ten mój komputer trzeba czekać nawet minutę a w totalcommanderze jest wsio ok =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Może lepiej udaj się z tym do jakiegoś software'owego działu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...