jaryx Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Na stronie producenta jest napisane ze plyta obsluguje pamieci ddr PC1600 i PC2100. I nie wiem czy jak kupie ddr 333 beda mi poprawnie chodzic, czy moze wcale nie beda chodzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 patrz podpis chodza i to na najagresywniejszych timingach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Taa. Na mojej AK32a chodza 333MHz i to calkiem poprawnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 pewnie ze mozna :D tylko poprostu jako pc266 trzeba i tyle :D ale wg mnie to sie oplaca bo daje cool opcje oc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaryx Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ... ale wg mnie to sie oplaca bo daje cool opcje oc :D No i o to mi chodzilo, tyle ze sie nie znam i musialem zapitac THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belrin Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Zmieniam SDR'y na DDR'y 333 na tej płytce i tu moje pytanie.Płyta niema dzielnika 1/5 chyba i jak mocno mogę podkręcić fsb aby było bezpiecznie dla kart i dysku?Czy użycie programu CPUFSB pozwoliłoby na bezpieczne ustawienie szyny na 166?Ktoś tego próbował może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Wszystko pojdzie z palcem w [gluteus maximus] :D lookaj na moj podpis :] Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...