xeo Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam . Mam w tej chwili AMD Athlon 1300 Mhz , w najblizszym czasie planuje kupic AMD XP 2200+ . W chwili obecnej potrzebuje kupic wydajny cooler na procka . Na oku mam Thermaltak Volcano 7+ , Spark 7 P4 , Dragon ORB 3 . Moje pytanie - czy założe ktorys z tych coolerów na oba procki (nie chce teraz kupowac na 1300 mhz , a za miesiac na XP 2200+) . Drugie pytanie , ktory z nich polecacie na XP 2200+ . Chce tez kupic obudowe Chiefteci F-5 , co sądzicie o zasilaczu w tej obudowie - tylko 300W (z obecnym zasilaczem noname 300W mam same problemy) Sorki za lamerskie pytania , mam nadzieje , że mi doradzicie . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 1. co do coolera to chyba zartujesz z tym "Smarkiem" 7 pod PIV jak chcialbys go zalozyc :!: co do V7+ to dobry wybor :) 2. co do zasilacza Chieftec 300W - jezeli to seria HPC-300-xxx to powinien styknac nawet przy R 9700Pro (o ile z kompa nie robisz serwera z 4 HDD, 2GB RAM itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 No cosh, co do wentyla, to zdecydowanie 7+ :o A w kwestii zasilacza ja bym na 350W pomyslal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 No cosh, co do wentyla, to zdecydowanie 7+ :o A w kwestii zasilacza ja bym na 350W pomyslal. Przychylam sie do zdania na temat Volcano 7+ jak masz kase na niego kupuj w ciemno. Co do zasilki, sadze, ze taki Chieftec bedzie jak znalazl. Napiecia ma w porzo. Zapytaj .sir Afeen o szczegoly on zdaje sie tez chce kupic ten zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...