blood_brother Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam. Mam radeona 9500@9700 (softmod). Ostatnio (czytaj dwa miesiące) mam z nim problemy. Otóż w aplikacjach 3d (gry, XSI) chodzi 5 minut z artami, a potem zwis systemu. Dzieje się tak na standardowych taktach, na zaniżonych taktach, nawet na taktach całkiem w lewo w Ati tray tools. Na zwykłych sterownikach też tak się dzieje. Na przegrzewanie karty nie stawiam bo wisi na niej miedziany pentagram 80. Karta nie była nigdy poddawana oc, większemu niż 10MHz na rdzeń i pamięci. Zresztą problemy zaczęły się, gdy karta przez miesiąc chodziła na standardowych taktach. Zasilacz to codeshit 400w, ale przez ponad pół roku śmigało ok. Można coś z tym zrobić, czy karta na śmieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Można coś z tym zrobić(...)?Można zrobić duży breloczek :rolleyes: karta padła i tyle, swego czasu mój 9500pro wysypał szachownice w windowsie i tyle go widziałem ;) naprawa nie kalkuluje się z wartością karty Edytowane 5 Lipca 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Na 99% umarła ...nadaje się do przypięcia na słomke......masz pecha współczuje...niestety czeka cię zakup nowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...