Skocz do zawartości
Ub3r pro

Podkladka Pod Razera Deathaddera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym sobie kupić jakąś podkładke pod mojego Razera DeathAddera. Mam na oku te cztery podkładki:

SteelPad QcK+

SteelPad QcK Heavy

SteelPad 5L

Razer Mantis Control

no i nie wiem co wybrać, bo nie chciałbym kupić kota w worku

mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym na twoim miejscu wybral everglide titan

mialem do czynienia ze wszystkimi podkladkami ktore wymieniles

5l mi w ogole sie nie podobal

mialem jakies 2 lata qck, teraz mam titana i krotko moge stwierdzic ze jest lepszy

lepszy slizg i jest grubszy, co prawda heavy tez jest gruby ale slizg ma wg mnie gorszy ( nie testowalem, ale material ten sam co w mniejszym bracie)

mantis jest podobny do titana, w sumie tez ci go moge polecic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samolot - nie ściemniaj ;) Wiem, że jesteś fanboy titana. Ja od siebie polecę produkty firmy QPad albo po prostu QCK czy tam QCK+ jak uwielbiasz wycieraczki na biurku (rozmiar). Bardzo dobry pad. Ewentualnie jak chcesz mam do sprzedania Icemata 2nd Edition black.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę się pod temat. Mam Logitech MX Revolution + Icemat 2nd Black. Po kilku dniach używania kursor skacze jak szalony i czasem poruszanie się po windowsie to istna katorga. Macham mychą a kursor nawet nie drgnie. Zamówiłem przez Allegro Icemat Padsurfers ale jak to nie pomoże to albo będę musiał wymienić myszkę (choć jest super) albo podkładkę (tez jest super). Jeśli zmienię myszkę to chyba na DeathAdder, czy ktoś używa jej na Icemat'cie 2nd Black ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi