Ub3r pro Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam, chciałbym sobie kupić jakąś podkładke pod mojego Razera DeathAddera. Mam na oku te cztery podkładki: SteelPad QcK+ SteelPad QcK Heavy SteelPad 5L Razer Mantis Control no i nie wiem co wybrać, bo nie chciałbym kupić kota w worku mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Kazdy pewnie poleci to, co sam posiada ;) Zeby sie nie wylamywac polecam Steelpad 5L - skoro mimo ceny, bierzesz ja pod uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 ja bym na twoim miejscu wybral everglide titan mialem do czynienia ze wszystkimi podkladkami ktore wymieniles 5l mi w ogole sie nie podobal mialem jakies 2 lata qck, teraz mam titana i krotko moge stwierdzic ze jest lepszy lepszy slizg i jest grubszy, co prawda heavy tez jest gruby ale slizg ma wg mnie gorszy ( nie testowalem, ale material ten sam co w mniejszym bracie) mantis jest podobny do titana, w sumie tez ci go moge polecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Samolot - nie ściemniaj ;) Wiem, że jesteś fanboy titana. Ja od siebie polecę produkty firmy QPad albo po prostu QCK czy tam QCK+ jak uwielbiasz wycieraczki na biurku (rozmiar). Bardzo dobry pad. Ewentualnie jak chcesz mam do sprzedania Icemata 2nd Edition black. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Podepnę się pod temat. Mam Logitech MX Revolution + Icemat 2nd Black. Po kilku dniach używania kursor skacze jak szalony i czasem poruszanie się po windowsie to istna katorga. Macham mychą a kursor nawet nie drgnie. Zamówiłem przez Allegro Icemat Padsurfers ale jak to nie pomoże to albo będę musiał wymienić myszkę (choć jest super) albo podkładkę (tez jest super). Jeśli zmienię myszkę to chyba na DeathAdder, czy ktoś używa jej na Icemat'cie 2nd Black ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Hmm może coś jest... poczekaj na ślizgi i wtedy zobaczysz. Jak nie - sprawdź mychę na innej podkładce i odwrotnie - pada do innej mychy. Jak zobaczysz, że coś jest nie tak to przecież możesz reklamować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...