KHOT Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 źle spasowanej.Zdjęcia zapodaj mister, bo jak swojego z każdej strony macam i oglądam, to nie widzę... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siux77 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 No przecież nie chodziło mi o dosłowne rozlatywanie się konstrukcji. Nic tam samo z siebie nie odpada, plastiki też się nie kruszą :D Po prostu sprawia wrażenie tandetnej, źle spasowanej. Nie daje pewności... w dopowiedzi na pytanko swojego lapa mam juz okolo 6 miesiecy woze go po polsce jak i europe zawsze przy sobie gram w gothic 3 wiedzmina jak i WoW nie moge powiedziec zlego slowa na lapa spokojny ale wydajny cichy i do tego jakos wykonania jesy swietna wczesniej mialem mediona a nastepnie asusa i jak narazie najbardziej mi sie podoba compal jfl92 stery do XP 32/64 wista 32/64/ bios 3 raz zmienialem i jest nadal oki zmiana biosu tylko poto by byl aktualny mozna ponazekac na tuczpada i chyba to wszysko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 mozna ponazekac na tuczpada i chyba to wszyskoExactly. Wsyscy wiedzą, że jest źle spasowany z plastikami z przerobu butelek pet, wszyscy widzeli, dotykali, ale jak przychodzi do pokazania konkretów, to okazuje się, że nie ma zdjęć tej tragicznie spasowanej obudowy, bo to w końcu "kumpel znajomego opowiadał"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...