Gość ADII16 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) A zygać mi się chce takimi po[ciach!]cami jak wy [ciach!]a jak to jest bogate cule z was bo gotowca kupujecie mi to zajeło chwilke i gdyby któryś z takich pojebaów przeczytał Uwaznie to by [ciach!]a wiedzł wyrazie napisałem i napisze to jescze Raz to jest 1 Modyfikacja japeirdoel na dzień dobry miałbym [ciach!]ć [ciach!]a 7 cut swiata ide z takiego Forum bo przez takich Culi którzy mają puszki pokupywane za 1000zł a potem jebnie chłodzenie wodne i cieszy morde jak japeridoel to wole [ciach!]ć taki do [gluteus maximus] nie podbny jak na waz gusty moding niz cieszyć morde z Gotowcami i [ciach!] jak mnie ktos zabanuje to przynajmniej pociesze morde tak jak wy Bencwały zamis podoradzać to Krytyka ale niestety [ciach!]A W NASZYM CHORYM KRAJU TO TYLKO DO KRETYKI I JESZCZE RAZ KRETYKA BO [ciach!]A ZADEN Z CULÓW NIE POTRAFI DORDZIC ITD CETRALNIE JEBIE MIE TO I [ciach!] NIE BIEDE SIE PIEROLIŁ Z BADĄ CULÓW I MOZE JESTEM wÓLGARNY I CHAMSKI BO PRZEZ TAKICH ŻADNYCH DEBILI MOZA TYLKO SIĘ W[ciach!]IAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nARKA POJEBY I BĘDĘ SIE CIESZYŁ JAK MNIE ADMISTARZOY USUNĄ Z FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 5 Lipca 2007 przez ADII16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 o nie...tutaj litości nie będzie jak to to obejrzałem to mi się cytat z filmu przypomniał... "Gdzie jest ten obiekt?! No..ten Jak to to ten?!! Chcesz mi powiedzieć, że ten obiekt znajduje się w zasięgu mojego wzroku?! Pokaż mnie go to palcem bo chciałbym uwierzyć że śnię! No...to TO?! Co to jest?! No jak to co? Las... Możesz powiedzieć po ch... mi las??!!!" To? Mod? A po ch.... kolejny taki "młot"??! Człowiecze - nie dość że zdjęcia źle wstawiłeś - po polsku nie umiesz pisać składnie i z sensem to jeszcze gwałcisz ludzi przez oczy tą suszarko-choinką. Ja zwykle stonowany jestem w opiniach, ale tutaj to mi ciśnienie skoczyło... <_< Tutaj nie ma NIC czego nie można byłoby zrobić w GODZINĘ! I need a drink... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Gratuluje choinko-suszarki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Estetyka, estetyka .. tutaj jej nie ma - przykro mi nie trafia w moje gusta. Postawił bym takiego kompa pod stołem raczej :> Edytowane 5 Lipca 2007 przez -Caleb- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 pa :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Cóż, przynajmniej trzyma się jednej kolorystyki. I nawet nazwa, zwyczajowo głupia i pretensjonalna, jest jakoś tam uzasadniona. Osiem wiatraków, mein Gott! Ja mam jeden i wydaje mi się, że to za dużo. Ależ to musi hałasować. Jeśli ma to być ocenione wyżej niż 3/10, jeszcze długa droga ku temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...