ward Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Hi kilka dni temu musiałem zrobić fermata C jednak zapomniałem o skopiowaniu kilku plików , można je w jaki kolwiek sposób odzyskać ? z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Hi kilka dni temu musiałem zrobić fermata C jednak zapomniałem o skopiowaniu kilku plików , można je w jaki kolwiek sposób odzyskać ? z góry dziękuje za pomocNie ma najmniejszego problemu. Ja polecam GetDataBack - odzyskałem 100 % danych ze sformatowanej , usuniętej , utworzonej o innym rozmiarze ale obejmującej dane i ponownie sformatowanej 170 GB partycji !!!!!! Edytowane 5 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ward Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 a niemasz może jakiegos opisu tego program co jak sie robi ... bo wogole nic mi nie wychodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...