tomaszok Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 ESC P6ipat Celeron 800 384 sdr dysk 60gb 1.Chciałbym się dowiedzieć czy gdy podkręce moją karte, bedzie mi na przykład mniej ciął warcraft 3 (np gdy gram 3v3 albo czasem przy dużych armiach 2v2 -->>>>Strasznie zacina zwalniać (Nie da się mikrować .co ja gadam prawie wogóle sterować moją armią 2.Nie wiem dlaczego nie chodzi heroes 5?? Czy to wina słabego procka??Nie wiem ale wydaje mi się że gra zważa uwagę na karte graficzną(może lepsze sterowniki??).Czy może mam za mało ram ?? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 ad 1. dużej różnicy wydajności Ci na pewno nie do podkręcenie karty... góra kilka % wiec raczej sie nie opłaca za bardzo, ale zawsze można sprobować... ad 2. heros 5 nie chodzi pewnie dlatego ze karta nie obsługuje ps 2 i dx 9.0. Sa programy do emulowania ps2 i dx9 ale raczej efekt jest znikomy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 hmmmm chyba na niewiele zda sie podkręcenie tej karty - ale spróbować nigdy nie zaszkodzi-zawsze to parę mHz w przód :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 oprócz satysfakcji to nie za dużo da Ci to podkręcenie... #2 - klik tu sprawdź dlaczego nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) kup jakies celerona tualatina na magistrali 100 mhz i wykręć na ~1400 mhz (taki celeron to koszt okolo 25 zł), będzie o wiele wydajniej niz na twojej 800 Edytowane 7 Lipca 2007 przez romek-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emissary Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 1 Jeżel w grach masz ~1-10 klatek to podkrecęnie przyniesie marne efekty rzędu kilku klatek więcej (ale zawsze warto spróbować) 2. Hmmm to chyba nie wina ps bo heroes 5 wymaga 1.1 , ogólnie cały sprzęt za słaby na tą gierke ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszok Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Ale w readme pisze że moja karta jest obsługowana i w cale nie jest znowu taka słaba .Chciałbym tylko wiedzieć co zawadza że Gra w ogóle nie wchodzi (bład prz wczytywanui gry) Chciałby chociaż zobaczyć tę gre na moim kompie (choćby 1 fps) ty PYT. Czy tualatin mi w tym pomoże ?? A może lepiej Kupić Pentium 3 1000 Mhz za 40zl ad 2. heros 5 nie chodzi pewnie dlatego ze karta nie obsługuje ps 2 i dx 9.0. Sa programy do emulowania ps2 i dx9 ale raczej efekt jest znikomy...gdzie to sciagnąć i jak to robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emissary Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Ale w readme pisze że moja karta jest obsługowana i w cale nie jest znowu taka słaba .Chciałbym tylko wiedzieć co zawadza że Gra w ogóle nie wchodzi (bład prz wczytywanui gry) Chciałby chociaż zobaczyć tę gre na moim kompie (choćby 1 fps) ty PYT. Czy tualatin mi w tym pomoże ?? A może lepiej Kupić Pentium 3 1000 Mhz za 40zl gdzie to sciagnąć i jak to robić ?? żadnego emulatora nie musisz sciągać bo 4ti posiada 1.3ps i 1.1vs(heroes wymaga 1.1ps) jaki to błąd zapodaj może jakiegoś screena , kupienie p3 czy tualatina raczej ci nie pomoże (a sam błąd jest moze wynikiem zbyt małej ilosci pamięci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszok Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 błąd wygłada tak .Pożyczyłem od kolego kość by mieć 512 mb ram ale i tak wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...