f3nikz Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Nie znam się na chłodzeniu ale wiem jedno mój wiatrak obecny, który załączony był do procka w zestawie jest strasznie hałaśliwy i co z tego, że kupiłem dobrą zasiłkę w postaci Topower TOP-420P7 U12 EZ 420W, która jest bardzo cicha skoro całą harmonię psuje mi wiatrak od C2D e6300;// Polećcie coś dobrego, cichego i za rozsądną cenę. Może być to albo pasywne albo aktywne chłodzenie, co polecacie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Rozsadna tzn 150PLN? Moze czas sie wysilic i zaczac przegladac watki zamiast zakladac wlasny? Chlodzenie dla c2d np... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3nikz Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 OK, przepraszam za mój błąd po prostu się spieszyłem;// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Spoko. Wystarczyloby gdybys sie rozejzal po sklepach i zweryfikowal swoja liste z informacjami @forum. A pozniej konkretne pytanie dot wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...