naxt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 te godziny o niczym nie świadczą, patrz na stan matrycy obudowy, od razu ustaw kolory na custom 80,80,100 bo fabryczne są beznadziejne, gamma na 45 i kontrast <50i tak wlasnie zrobie dzieki za ustawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofff89 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W Apollo dalej nie ma tych monitorów i chyba nie będzie. Kupował ktoś monitor w tym sklepie http://sklep.soszka.net/shop,show,3356 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W Apollo dalej nie ma tych monitorów i chyba nie będzie. Kupował ktoś monitor w tym sklepie http://sklep.soszka.net/shop,show,3356 ?? Ostatnio dostalem wiadomosc ze jest chyba kilka sztuk w Krakowie... chcieli dla mnie do Wrocka specialnie sprowadzic... lecz kupilem przez neta a teraz oczekiwanie na dostawce... Moglem jednak sie przejechac... zobaczymy jak to bedzie... :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ostatnio dostalem wiadomosc ze jest chyba kilka sztuk w Krakowie... chcieli dla mnie do Wrocka specialnie sprowadzic... lecz kupilem przez neta a teraz oczekiwanie na dostawce... Moglem jednak sie przejechac... zobaczymy jak to bedzie... :0 Ale kto będzie miał Apollo? Czy moze mówisz o tym sklepie soszka? Jak w Apollo to się chętnie przejade do Wrocka jakby mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mowie o apollo.pl ... A co do tego Wrocka to umiesz czytac? :) Mieli przyslac dla mnie lecz kupilem przez internet... i teraz niby czekam na dostawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 w Apollo czekalem miesiac i zrezygnowalem, dalem sobie z nimi spokoj, czaly czas mialem "oczekiwanie na dostawe"... w ten sposob moglbym czekac rok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja wczoraj szukałem na stronie apollo tego monitora ale okazało się, że jest wycofany z opfeerty. Napisałem do nich i odpisali mi coś takiego: Są problemy z dostępnością tego monitora dlatego został wycofany z naszej oferty. Trudno powiedzieć czy będzie on jeszcze kiedyś dostępny. Także chyba po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 w Proline/Gliwice pojawił się jakiś egzemplarz jeśli ktoś był by zainteresowany: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GATEWAY+FPD+1985 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ta sztuka chyba lezy od dawna, musi mieć sporo wad :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...