Skocz do zawartości
Kynek

Jaka Zasiłka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm no nie wiem czy skracają. Na opakowaniu mojego anteca mam AQ3 http://www.antec.com/warranty_info.php?AQ=...p;Submit=Submit oznaczającą 3 lata gwarancji... Może zasiłka była wyprodukowana przed momentem, w którym antec dał 5 letnią gwarancję na te zasiłki.

I tak np http://www.komputronik.pl/pelny.php?id=41176 daje 3 lata...

A może tylko zenfist daje 5 lat ;]]] w co wątpię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już Seasonic S12 II 380W

Nie słychać terkotania, zasilacz generalnie bardzo cichy ... praktycznie po dokładniejszym osłuchaniu bezgłośny.

Napięcia bardzo dobre, mieszczą się swobodnie w 1/4 normy !!! ( w modecom "tylko" dobre - mieszczą się w 1/2 normy )

5V - 4,96 stress i idle ( modecom miał 5,12 ale chyba nieco biegało w porównaniu stress/idle )

12V - od 12 stress do ok 12,06 idle ( modecom od 12V do 12,11 - nie pamiętam dokładnie górnego )

Generalnie zakup udany i mogę polecić.

ps. uwaga na kuriera - menda mówi że czas go goni i nie chciał sprawdzić stanu przesyłki - okazało się że pudełko pod wpływem nacisku było pęknięte - na szczęście po stronie przewodów ... zasilacz nie tknięty był po drugiej stronie.

Do tej pory słyszałem wiele złego o poczcie polskiej ... choć nigdy mnie nie zawiodła !!! Natomiast firma GLS ... TAK !!!! Ostrzegam przed przewoźnikiem GLS

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi