Scorpio007 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Mam problem z DirectX 9 i chce go skasowac. Mam Win XP PL. Jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powabny Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Przy pomocy programu DirectX Uninstaller. http://www.nvidia.com.pl/download.html?Programy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Moze znacie jeszcze jakies inne programy? A tak pozatym, to dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozilla Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja mam nfajny programik do remove'u dx 9.0, tez mam windows xp i mnie pomógł. nazywa się directx eradicator, jak chcesz to mogę ci go ma maila wysłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja poprosze tego directx eradicator. Niestety ten od powabnego nie dziala u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Po co kasować najnowszego Directa skoro on opsiada wszytkie funkcję straszych + kilka nowych bajerów???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Na dx8.x jakos wszystko mi lepiej chodzilo. Ciekawe kiedy 9.1 wyjdzie? A moze juz jest? Zaraz poszukam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Po co kasować najnowszego Directa skoro on opsiada wszytkie funkcję straszych + kilka nowych bajerów????????Wlasnie dlatego, ze ma "kilka nowych bajerow". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja gdy miałem DX9 to w benczmarku Operaction Flashpoint miałem 4700 gdy go odinstalowałem i wrzuciłem 8.1 pl to mam teraz 5500 pkt. wiec coś z tym direktem jest nie tak chyba że to na przyszłośc gdy bedziemy mieli procki po 3-4 GHz i nikt nie bedzie sie martwił kilkoma punktami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 jak kto uwarza. Moim zdaniem do nowszych gier jest lepszy. Prawda że niektóre "przedwojenne gry" się srają. Ale to są jego uroki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mam gdzies takie uroki. Albo niech zrobia porzadny directx albo niech sie wypchaja. Mam zrezygnowac z gry wydanej miesiac temu tylko dlatego, ze DX 9 dziala dobrze tylko z "najnowszymi grami". A i w tych jest cienko. Np. C&C: Generals dziala lepiej na DX 8.1b niz na DX 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozilla Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 i co, działa ten mój eradicator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 i co, działa ten mój eradicator? LOL. Zmienil mi directa na 2.0 8O - tak pokazuje 3dmark03 dxdiag nie umie rozpoznac wersji dx-a :? Instalacja dx8.x nic nie pomaga. Teraz jestem po reinstalacji systemu. BTW dzieki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 LOL. Ja tez jestem po reinstalacji wina wiec nie moglem sprawdzic, i mam nadzieje, ze nie bede musial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...