Qki86 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Mam zamiar wymienić chłodzenie na Arctic Cooling S1? Co wy na to czy to dobry wybór? Ktoś ma to bydle na swojej karcie? Karta jest wykręcona i nie wiem czy pasywne chłodzenie zda egzamin. Jeśli uwazacie że nie prosze inne propozycje w rozsądnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Skoro S2 jest przeznaczone również na 7900 to musi dać radę (@stock, no ale zapas musi mieć), przynajmniej tak twierdzi producent :). Ewentualnie jeżeli masz taką możliwość (czyli otwory montażowe wentylatora w odpowiednim miejscu na boku obudowy), to puść na ten radiator jakiś nawiew. ^_^ Zresztą jak masz kilka "stodwudziestek" i porządek w obudowie to nie powinno być problemów. Edytowane 6 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 własnie problem w tym ze nie mam zadnych 120mm :/ a moze jakies inne chłodzenie jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) własnie problem w tym ze nie mam zadnych 120mm :/ a moze jakies inne chłodzenie jednakMoże AC Accelero X1? :) Ciche i wydajne. Ewentualnie możesz zastanowić się też nad Revoltec Graphic Freezer Pro, albo jakimś Thermalright'em - ale to już są drogie zabawki. :) Edytowane 7 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...