Skocz do zawartości
B3niu

Zasilacz Chieftec Gps-350eb-101a 350w Co O Nim Myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Nabyłem takowy zasilacz https://www.apollo.pl/store/show_detail/46/15707 . Po prostu byłem zmuszony bo po zmianie procka, płyty, grafiki i ramów mój stary no-name poszedł z dymem:D Co myślicie o tej zasilce?? Zrobiłem straszną głupote zamawiając ją??:D

Zasilacz jak zasilacz - tylko szkoda że ma jedynie 18A na 12V ... mój obecny ( prawie były ) Modecom MC 2.0 350W ma 25A

ps. ten modecom 2.0 to "super maszyna" ( bo wytrzymuje pracę w trybie pasywnym :lol: ) ale z tandetnym wentylatorem ( zatarł się po kilkunastu m-c i teraz go będę musiał reklamować )

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ogólnie będzie w miarę sprawnie działał z z moim obecnym kompem??:D(sig) Czy nie za bardzo. Bo w sumie to go dopiero zamówiłem:) A i jeszcze jedno, wiem że mogłem kupić Delte bo to to samo co chieftec ale wolałem 2 lata gwarancji zamiast 6 miesięcy:D

Edytowane przez B3niu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ogólnie będzie w miarę sprawnie działał z z moim obecnym kompem??:D(sig) Czy nie za bardzo. Bo w sumie to go dopiero zamówiłem:)

Twój komp jest raczej mało wymagający więc mało prawdopodobne abyś miał problemy :wink:

ps. polecam obejrzenie listy spalonych zasilaczy - chieftec'ów jest całkiem sporo niestety <_<

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi