B3niu Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Nabyłem takowy zasilacz https://www.apollo.pl/store/show_detail/46/15707 . Po prostu byłem zmuszony bo po zmianie procka, płyty, grafiki i ramów mój stary no-name poszedł z dymem:D Co myślicie o tej zasilce?? Zrobiłem straszną głupote zamawiając ją??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Nabyłem takowy zasilacz https://www.apollo.pl/store/show_detail/46/15707 . Po prostu byłem zmuszony bo po zmianie procka, płyty, grafiki i ramów mój stary no-name poszedł z dymem:D Co myślicie o tej zasilce?? Zrobiłem straszną głupote zamawiając ją??:DZasilacz jak zasilacz - tylko szkoda że ma jedynie 18A na 12V ... mój obecny ( prawie były ) Modecom MC 2.0 350W ma 25A ps. ten modecom 2.0 to "super maszyna" ( bo wytrzymuje pracę w trybie pasywnym :lol: ) ale z tandetnym wentylatorem ( zatarł się po kilkunastu m-c i teraz go będę musiał reklamować ) Edytowane 6 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Ale ogólnie będzie w miarę sprawnie działał z z moim obecnym kompem??:D(sig) Czy nie za bardzo. Bo w sumie to go dopiero zamówiłem:) A i jeszcze jedno, wiem że mogłem kupić Delte bo to to samo co chieftec ale wolałem 2 lata gwarancji zamiast 6 miesięcy:D Edytowane 6 Lipca 2007 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Ale ogólnie będzie w miarę sprawnie działał z z moim obecnym kompem??:D(sig) Czy nie za bardzo. Bo w sumie to go dopiero zamówiłem:)Twój komp jest raczej mało wymagający więc mało prawdopodobne abyś miał problemy :wink: ps. polecam obejrzenie listy spalonych zasilaczy - chieftec'ów jest całkiem sporo niestety <_< Edytowane 6 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ta delta spokojnie powinna to dźwignąć bez OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Bedzie smigac. Mialem ta zasilke przez kilka lat (tylko, ze z naklejka DELTA) i moge powiedziec, ze to rewelacyjna zasilka. Edytowane 6 Lipca 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Mam ten zasilator na kompie w sigu i mam 11.92 w idle i 11.87 w stressie. Daje rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...