Xaz Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ojciec miał w pracy starego kompa z windowsem xp i na obudowie jest taka fajna nalepka z kodem seryjnym windowsa. Niestety komp to rzęch straszny i przyszedł czas go zmienić. Niestety windows był wgrany od nowości i my nigdy nie dostaliśmy płytki z nim. Teraz przyszeł czas na upgrejd kompa, no i jest problem, bo nowego wina nie kupimy, skoro jest oryginał, ale nie mamy jak wgrać nowego. Nie mam nawet nagrywarki żeby nagrać pirata, więc ciekawi mnie czy da rade zainstalować windowsa z pendriva? Płyta główna powinna to obsługiwać (kn9). Ktoś próbował czegoś takiego? są jakiekolwiek szanse?? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juanes74 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Musisz najpierw użyć programu HP USB Disk Storage Format Tool. Poszykaj na goglach jak z jego pomocą stworzyć bootowalnego pendraiva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Oczywiście to jest winda OEM, więc na nowego kompa jej kopiować nie wolno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Oczywiście to jest winda OEM, więc na nowego kompa jej kopiować nie wolno. Jesteś pewien? Bo to dość ważne, ze względu ze to komp w biurze. Windowsa zainstalowałem z pirackiej kopi, ale z moim org. cd-keyem, jak to się ma względem prawa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...