McDracullo Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Podczas OC 8600GTS naotkałem na scianę w postaci vertexów - skutczenie mnie one blokują.. z chęcią ym je wyedytował do niższych wartości, niestety ie posiadam stacji dyskietek.... :mur: Tak więc czego użyć (karty mam dwie (może to coś pomoże, a sądzę, że to sprawę ułatwia :P ). Edytowane 6 Lipca 2007 przez McDracullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 sciagnij dos na cd i baw sie praktycznie wszystko masz w topicu z mojeog podpisu wiec nie zasmiecaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak masz pendrive'a to możesz zrobić flasha bez problemu :) Tak samo można sflashować kartę z HDD, tylko że partycja na której jest bios itd musi być w FAT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...