Skocz do zawartości
J10

Jaki Laptop Do 3,5 K ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Siostra zamierza w najbliższym czasie zakupić laptopa. Ma on być nowy i z gwarancją. Cena: do 3500 zł. Proszę o podawanie sprawdzonych firm i konkretnych modeli, gdyż ani ona ani ja nie za bardzo w tym "siedzimy", a chce kupić coś dobrego. Oferty najlepiej, żeby były z dobrych i sprawdzonych sklepów. No, to tyle. Czekam na odpowiedzi :)

Edytowane przez J10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja propozycja to: DELL 6400

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=212800985

Moich dwóch znajomych nabyło kompy od tego gościa i są zadowoleni. Oczekiwanie ok 2 tygodni, komp nowy, świetne parametry i możliwość zmiany konfiguracji za odpowiednią dopłatą na życzenie. Można się z gościem bez problemu dogadać. W sklepie raczej takiego sprzętu w tej cenie nie dostaniesz. Dobra firma, komputer mocny i w przystępnej cenie. No i gwarancja w Polsce na rok. :) Nic tylko brać B-) Sam zastanawiam się teraz nad takim laptopem ale trochę ogranicza mnie brak gotówki <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Do 3500 to jedynym słusznym rozwiązaniem jest:

http://www.allegro.pl/item211025356_vbi_co...santa_rosa.html

Gdybyś miał wątpliwości co do firmy to: :wink:

Compal

Ooo...a to ciekawe.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Mój 1000 post na forum purepc. :gitarzysta:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi