DAMIAN666 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam Mam pytanko jak wgrac BIOS do soltek`a drv4????????? Z gory wielkie DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truchu Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 dolaczam sie do pytania ale do DRV2 Bo mi xp1700 BO nie wykrywa i wogole nic nie wykrywa bo sie komp nie wlancza jak sie wlaczy to mi cmos wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Witam Mam pytanko jak wgrac BIOS do soltek`a drv4????????? Z gory wielkie DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa dwa sposoby, albo przestawic zworke na flash na plycie glownej lub mozesz zrobbic sobie dyskietke systemowa na ktorej bedzie sie znajdowal program awdflash i nowy bios oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 dolaczam sie do pytania ale do DRV2 Bo mi xp1700 BO nie wykrywa i wogole nic nie wykrywa bo sie komp nie wlancza jak sie wlaczy to mi cmos wyskakuje To moze sciagnij sobie nowy bios. Bo prawdopodobnie to bedzie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truchu Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 zgralem bios 4.1 ale ten soltek jest ...........!!!!!! zeby wlaczyc kompa na tym procku .gdzies 10 razy musze wl i wyl kompa czego to wina ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Aby zmienic bios w plycie utworz dysk startowy i zgraj na niego program AWDFLASH oraz plik z nowym biosem. Pozniej odpal kompa z dyskietki i bedac na dyskietce wpisz awdflash i dalej podazaj za anglojezycznymi instrukcjami programu a przy okazji zapisz ten stary bios bo jak cos nie bedzie gralo z nowym to syf. Poczytaj tez instrukcje jak zmieniac bios na stronie producenta (anglojezyczna instrukcja) www.soltek.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...