@riel Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Ram do zestawu w sygnaturze. Kingstony idą do ludzi. Proca puszczę w okolicach 2,7. Pamięci będą kręcone. Nie interesują mnie teksty w stylu sprzedaj co masz i bierz AM2. Upatrzyłem sobie OCZ SPECIAL OPS Czy w tej kasie dostanę coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 444 zł za dd1 ehhh aż przykro sie robi bo te pamięci ddr2 kosztują ok. 300 zł. Serio groobo zastanów się nad przesiadką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Nie interesują mnie teksty w stylu sprzedaj co masz i bierz AM2. No wreszcie jakaś sensowna wypowiedź. :wink: Powoli wymiotować się chce postami w stylu "KN9+3600 Brisbane i jedziesz". :mur: Upatrzyłem sobie OCZ SPECIAL OPS Czy w tej kasie dostanę coś lepszego? Hm.. z przykrością stwierdzam ze nie ma w tej cenie nic podobnego. Za prawie 500zł masz CL3 i to Geile albo PDP. Więc nie opłaca się. A OCZki są super. Kręcą się profesjonalnie. Testowałem DDR2 to wiem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Mam do sprzedania 2x1gb G.skill Hz DDR500 - dokładnie te z sygnaturki, procesor identyczny i memki na 270 synchronicznie latały aż miło przy mnożiku x10 w Toledo KLIK. Jak coś to pisz, dogadamy się. Edytowane 8 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...