Grape Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam Posiadam na dysku obraz programu składającego się z dwóch płyt - (cd1.iso i cd2.iso).Chciałbym go nagrać na jedną płytę dvd i tu pojawia się moje pytanie. Za pomocą jakiego programu mogę połączyć te dwie części w jedną całość. Zależy mi na tym, aby program znajdował się na jednej płycie dvd. Z góry dzięki za pomoc. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Z duzym prawdopodobienstwem tak nagrany program nie zainstaluje sie, wiec zabawa nie ma raczej sensu. Jak koniecznie chcesz no to wszelkie edytory do ISO typu UltraISO itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Ewentualnie nagrać na DVD te pliki normalnie, jako obrazy a potem emulować przez Deamona bezpośrednio z płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...