Jin* Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy wy naprawde nie widzice, ze on sie smieje z tego jak konsolowcy placza/pececiarze sie przechwalaja, ze na pc bedzie pare levelow wiecej? Wytlumaczone dwa razy, a komentarze dalej te same... Ja sie ciesze, ze bedzie na pc, moze bedzie jakies sensowne multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja [ciach1]e... Opanujcie sie moze wszyscy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 No dobra, może przy tej grze w końcu połączą multiplayer XO z PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 http://www.gametrailers.com/player/21512.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Okazuje sie, ze multi bedzie płatny, tzn trzeba bedzie miec konto Windows Live! Haha, juz widze jak pecetowcy nie mający Xboxa 360 kupują abonament :lol2: P.S. Nie Jin*, po prostu gdyby było na odwrót, czyli GoW X360 dostał 5 leveli więcej niz PC, to by tu kucyk srał z radosci i mówił, jak to fajnie, ze on ma X360 i w ogóle super. No ale wiecej nic nie mowie, bo zaraz przyjdzie kucyk i nazwie mnie dzieciakiem, albo zwyzywa i oczywiście dalej bedzie trolował na forum, bo bana nie dostanie <_< Edytowane 11 Lipca 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zajebiscie sie ciesz że ta gra wyjdzie na PC :D Mam nadzieje ze na 8600GT na medium pogram :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zajebiscie sie ciesz że ta gra wyjdzie na PC :D Mam nadzieje ze na 8600GT na medium pogram :lol:Sam na to licze bo podjaralem sie recka w PSX Extreme , a i grafa miodzio. Jeszcze tylko MGS'y :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 GOW na klawie i myszce - sweeeeeat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) GOW na klawie i myszce - sweeeeeat.hmm... to raczej nie gra sportowa, platformówka, wyścigi aby klawiatura z myszka sprawiały jakiś problem. pewnie grałeś w Max Payne, czy sterowanie wg Ciebie było niewygodne ? ja nie miałem żadnych problemów... porównałem do Payne'a ponieważ obie gry to TTP ... lub sterowanie mysz/klawa w R6 Vegas -przyklejanie się do ściany(podobnie jak w GoW) zrobione w bardzo wygodny sposób, jak ogólnie reszta przypisanych klawiszy Edytowane 11 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 "to by tu kucyk srał z radosci ", mazzeo rodziców w domu nie ma i sobie pozwalasz na więcej? Litości, nie sprowadzaj poziomu tematu/forum do swojego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie Jin*, po prostu gdyby było na odwrót, czyli GoW X360 dostał 5 leveli więcej niz PC, to by tu kucyk srał z radosci i mówił, jak to fajnie, ze on ma X360 i w ogóle super. No ale wiecej nic nie mowie, bo zaraz przyjdzie kucyk i nazwie mnie dzieciakiem, albo zwyzywa i oczywiście dalej bedzie trolował na forum, bo bana nie dostanie <_< W przeciwienstwie do ciebie. Zegnam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A ja sie przyznam bez bicia, ze jest mi smutno, iz na PC bedzie wiecej poziomow. Z mila checia pogralbym na nich, a sprzetu do tego celu specjalnie nie bede zmienial, ani Visty instalowal. Mam tylko nadzieje, ze te dodatkowe poziomy kiedys ukaza sie na Marketplace do sciagniecia. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A po cholere masz viste instalować , skoro ta gierka będzie działać na xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A po cholere masz viste instalować , skoro ta gierka będzie działać na xp. Zeby pograc w multi ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zeby pograc w multi ?? :PCos mi sie o uszy obilo. Czy do multi nie bedzie potrzebny jakis live box gold cos tam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Za tymi poziomami za bardzo bym nie rozpaczał na miejscu posiadaczy 360. Mam przeczucie że po premierze gry na PC etapy i tak zostaną wypuszczone dla GoW na pierwotnej platformie. IMO developer na razie o tym po prostu nie wspomina, ale dlaczego mieli by nie uszczęśliwić posiadaczy 360, skoro udostępnienie tych leveli nie stanowi chyba żadnej trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Za tymi poziomami za bardzo bym nie rozpaczał na miejscu posiadaczy 360. Mam przeczucie że po premierze gry na PC etapy i tak zostaną wypuszczone dla GoW na pierwotnej platformie. IMO developer na razie o tym po prostu nie wspomina, ale dlaczego mieli by nie uszczęśliwić posiadaczy 360, skoro udostępnienie tych leveli nie stanowi chyba żadnej trudności. Ciekaw jestem tylko ile kaza nam za to zaplacic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MIKI- Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Fajnie że ta gra wyjdzie na PC. Ciekawe jakie będą wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zeby pograc w multi ?? :PMulti też będzie pod xp , bo ten [ciach!]lnik live coś tam ma być też dostępny pod xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 nie widziałem żeby ktoś to zamieszczał, więc zrobię to ja :] http://gry.onet.pl/1570573,,Nowości_w_pec...,wiadomosc.html jeśli te informacje się potwierdzą to już niedlugo GoW zagości na naszych "twardzielach" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) nie widziałem żeby ktoś to zamieszczał, więc zrobię to ja :] http://gry.onet.pl/1570573,,Nowości_w_pec...,wiadomosc.html jeśli te informacje się potwierdzą to już niedlugo GoW zagości na naszych "twardzielach" :] No i piknie DX10 :). No piknie 4Q roku robi się ciekawy .. Edytowane 12 Lipca 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) No i piknie DX10 :). No piknie 4Q roku robi się ciekawy .. jak bym miał takiego PCta jak Ty też był bym optymistycznie nastawiony :lol2: Edytowane 12 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 jak bym miał takiego PCta jak Ty też był bym optymistycznie nastawiony :lol2: LOL. Masz 8800GTS , wymien mobo+proc i po sprawie , ramy dzis sa tanie...a swoje sprzedasz przeca. PE dzis tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 screeny z wersji na PC na gry.onet http://gry.onet.pl/3391,1,,galeria_detal.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Multi też będzie pod xp , bo ten [ciach!]lnik live coś tam ma być też dostępny pod xp Potwierdzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) jak bym miał takiego PCta jak Ty też był bym optymistycznie nastawiony :lol2:No no bo rzeczywiscie taki gow w ktorym brak fizyki to prawdopodobnierz proc ma nie wiele do znaczenia i bedzie się liczyła tylko silna grafika i ram. Totez pod dualcore to chyba nie bedzie zoptymalizowane , bo po co ?? Jak najbardziej jednak dualcore wykorzystywany w crysisie będzie słusznie. Także His możesz spać spokojnie i nie bede wróżył z fusów , ale chyba pogramy w przyzwoitych detalach ;). A to ci dopiero exclusive http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=35229 :). Ciekawe na czym lepiejto będzie wyglądać i hulać PC vs MAC ;) ?? Edytowane 18 Lipca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apeks Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) z racji ze to port z xbox360 to chyba na r600 bedzie lepiej chodzil niz na produktach konkurencji tylko jak latencje myszy zrobia. Zreszta tpp nigdy sie na pieca dobrze nie przyjmowaly. Ale ze praktycznie nikt juz nie kupuje na xbox360 gears of war (wtorny obieg) bo jesli ktos mial kupic to juz kupil. To chca chlopaki dorobic troche grosza w akcje laski uszczesliwic pceciarzy widocznie Microsoft tez ma w tym po czesci interes Edytowane 18 Lipca 2007 przez apeks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Przecież od początku mówiono ,że wersja PC ukaże się po premierze na X0.Więc nie bardzo rozumiem skąd to całe zamieszanie.O wersji PC przestano mówić ,gdyż mogłoby to niekorzystnie wpłynąć, na sprzedaż sztandarowego tytułu Xboxa. Gdyby GoW nie okazał się takim sukcesem , prawdopodobnie znacznie szybciej zobaczylibyśmy to na blaszakach, po prostu developer/wydawca miał plan A i B.Koszty produkcji takich gier ,są na tyle wysokie ,że sprzedaż niższa od oczekiwanej mocno odbija się na twórcach. Tymczasem GoW okazał się sukcesem, i w spokoju dopieszczano wersję PC.Gdyby ktoś nie pamiętał, pierwsze prezentacje UE 3 (podczas premiery GF6800) prezentowały postacie z GoW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Pamiętam te pokazy na 6800 ultra , wtedy grafiki robiła wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 No w sumie teraz też robi wrażenie:) Z tej pierwszej prezentacji(jakoś zaraz po premierze FarCry) zapamiętałem ,jak gość z EPIC mówił ,że jedna postać z na nowym enginie zawiera więcej tekstur niż cały poziom w pierwszym Unrealu, wtedy też pokazano w działaniu parę nowych technik(wtedy) jak :Parallax Mapping, Self Shadowing,oświetlenie HDR i parę innych rzeczy. A wtedy nie było jeszcze ani X360 ani PS3,startowała seria 6xxx.Także co do wymagań jestem raczej spokojny, engine jest od początku pomyślany jako multiplatformowy, także nie trzeba obawiać się jakiejś marnej konwersji(Dirt,Lost planet). Trochę daje do myślenia Ranibow Six -Vegas,ale sama licencja na świetny engine nie powoduje ,że wzrastają umiejętności twórców gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...