Gość hooded man Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Przemol^N i inni dobra dobra juz nie robcie z siebie takich filantropow gier komputerowych. To normalne ze przy TAKICH grach akcji najwazniejsze jest to czy w ogole bedzie mozna zagrac. A ze nie wszyscy maja 8800GTX to ludzie pisz jak dziala na danych configach. To wlasnie dzieki takim maniakom Przemol^N, wiesz czy ci gra pojdzie czy nie. Bo rzepraszam ale opisy na pudelkach gier typu, - wymagana karta 256mb, windows XP i DVDx8 sa tak durne i niekompetentne ze az boli. Wy jestescie jacys nienormalni ze wymagacie oceny glebi i fabuly w rabance ktora nwet jeszcze nie wyszla. Edytowane 5 Listopada 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Tyle ze patrzac po trailerach ta rabanina do mnie nie przemawia. A kwestia zadowolenia wlasnego ego iloscia fpsow przemilcze.Gra nie jest jakas zjawiskowa. Moim zdaniem jest przereklamowana. Grajac w singla znudzilem sie na 3 etapie. Fajnie gra sie w trybie kooperacji ze znajomymimi. Mozna poplotkowac i zabijac sobie obcych. Gra polega na tym ze musisz znalezc jakies miejsce typu murek, i czy sciane i wychylajac i strzelac. Fabula oczywiscie jest beznadziejna. Gra jest prosta, nie sposob sie zaciac chyba ze na trybie hardcore :wink: Mysle ze ta gra bez live i kooperacji czy tez multiplayera traci polowe swojej wartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 hooded man kogo nazywasz nienormalnym? Dla mnie nienormalne jest to, że 90% postów na temat jakiejs nowej gry to przeliczanie się na fpsy. Ja często wchodze do tematu by zobaczyc czy warto chociazby sciagnac demo albo kupic grę, ale nie, jak zwykle widze liczenie fpsów na swoim sprzęcie... jakby to kogos obchodziło :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Bo takie robią nowe gry, że ludzie muszą się interesować, czy są grywalne na ich sprzęcie, albo kiedy wyjdą nowe sterowniki lub 'hotfix'y' dedykowane "do tej gry". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Przemol, ale ponoć wersja na pc to ma być coś w stylu "director's uncut"- może dopiero teraz wyjaśni się fabuła GoW, bo przyznaję w wersji z klocka jest tak pocięta i płytka, że aż boli. Schemat: murek, strzelanie przez 5 min, eksploracja, murek etc faktycznie na papierze wydaje się być nudnym, ale w rzeczywistości sprawdza się nieźle i mnie ta gra do siebie przyciąga. @hooded man, weź na wstrzymanie człowieku- nie ma gry, to nie można dyskutować o fabule (abstraciach!ąc od faktu, że posiadacze x360 grają już w to ponad rok)- zgoda. Ale tak samo nie powinno się mielić jęzorem o wymaganiach, bo przecież te z zapowiedzi nijak się mają do wersji pudełkowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Dla mnie nienormalne jest to, że 90% postów na temat jakiejs nowej gry to przeliczanie się na fpsy. Ja często wchodze do tematu by zobaczyc czy warto chociazby sciagnac demo albo kupic grę, ale nie, jak zwykle widze liczenie fpsów na swoim sprzęcie... jakby to kogos obchodziło :mur:OT. jestem pewien na 100%, ze gdyby na konsolach dalo sie ustawiac rozne opcje graficzne, jak i zmieniac cfg sprzetu, dokladnie tak samo wygladalyby "rozmowy" w tematach konsolowych tyle, ze to juz nie bylyby wtedy konsole ;) na blaszaku kazdy cfg jest praktycznie inny, co w tym zlego, ze ludzie pisza o fps, IQ itp. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) OT. jestem pewien na 100%, ze gdyby na konsolach dalo sie ustawiac rozne opcje graficzne, jak i zmieniac cfg sprzetu, dokladnie tak samo wygladalyby "rozmowy" w tematach konsolowych tyle, ze to juz nie bylyby wtedy konsole ;) na blaszaku kazdy cfg jest praktycznie inny, co w tym zlego, ze ludzie pisza o fps, IQ itp. EOT sulaco daj sobie spokoj i nie przekonywuj na sile tworzac teorie o tym ze konsolowcom zalezaloby na tym zeby musieli sie meczyc z klatkami/s. Oni maja szczescie ze gry na konsole sa tworzone z zalozeniem ze musza chodzic przynajmniej w tych 30fps. Nie ma nic zlego ze ludzie wspomna o tym jak im dana gra chodzi ale nie zeby od kilkunastu zakladek nie moc znalezc uzytecznej informacji poza tym ile klatek, rdzeni, rozdzielczosci, pamieci zajmuje/wykorzystuje gra. nie kazdemu do szczescia potrzebna jest informacja jak innym dany tytul sie odpalil z jak kosmicznymi detalami, a tym co chca sie pochwalic/dowartosciowac a i owszem ;) dzisiaj juz 5 listopad,jutro premiera GoW ? a gdzie demko ? Edytowane 5 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Zrozumiałeś co napisał Sulaco? Gdyby były opcje graficzne. A, że nie ma to nie dyskutują. Tu jest temat pecetowy. Jak chcesz pogadać o fabule przejdź głębiej do tematu konsolowego. ;) Czemu niektórzy z forum komputerowego chcą na siłę zrobić forum growe? Tu jest pomieszane wszystko. Na dedykowanym konsolom też już gada się, że coś mogło ładniej wyglądać albo, że animacja chrupie czy jest płynna. Mimo wszystko tam o grze najwięcej pogadasz. Tutaj na pierwszy ogień idzie grafika i wymagania sprzętowe. Taki typ forum. ;) A z tym demkiem to dają doopy. <_< Pewnie wyjdzie razem z grą, żeby napaleni klienci od razu po fulla do sklepu polecieli. Edytowane 5 Listopada 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Czemu niektórzy z forum komputerowego chcą na siłę zrobić forum growe? Tu jest pomieszane wszystko.to jest topic o grach, o gadaniu o wydajnosci kart graficznych jest topic Karty Graficzne, poza tym przeczytaj sobie co jest napisane w podpisie topicu Gry Szukasz solucji, patchy, porad i nie pytasz o cracki i warezy? To dział dla Ciebie a nie pisze "chcesz sie pochwalic jaki masz wypasiony komputer i ile wyciaga klatek w najnowszych grach? to dział dla Ciebie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Jak by wszyscy zaczęli pisać o grach w tematach o kartach graficznych to by dopiero sieka się porobiła. O karcie nic byś się nie dowiedział. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) STOOOP!! hammer time ;0 A poważnie. Ludzie przystopujcie to OT w tym temacie ;). To sie stało nagminne (czy jakie tam). Prosze moda o usuniecie postów nie na temat (z tym też ofc). Człowiek myśli ze cos nowego o grze a tutaj pupa :). Edytowane 5 Listopada 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 hooded man kogo nazywasz nienormalnym? Dla mnie nienormalne jest to, że 90% postów na temat jakiejs nowej gry to przeliczanie się na fpsy. Ja często wchodze do tematu by zobaczyc czy warto chociazby sciagnac demo albo kupic grę, ale nie, jak zwykle widze liczenie fpsów na swoim sprzęcie... jakby to kogos obchodziło :mur: I co mam Ci powiedzieć, że CoD4 to dal mnie syf nie wart 10zł a Crysis mnie powalił i już zamówiłem PreOrdera? Wiem, że u Ciebie jest na odwrót więc co Ci to da? Każdy zagra i sam oceni. A w tematach o konsolach za to kłótnie czy wygląda lepiej na PS3 czy na Xboxie 360 albo ile AA i jaka rozdzielczość oraz czy czasem chrupie czy nie :wink: To jest forum dla ludzi którzy bardziej się interesują komputerami niż grami mam rację? Jak chcecie pogadać o grach to idźcie na jakieś forum gery i kłóćcie się z dzieciakami jakie auto w NFS PS jest lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 To jest forum dla ludzi którzy bardziej się interesują komputerami niż grami mam rację? Jak chcecie pogadać o grach to idźcie na jakieś forum gery i kłóćcie się z dzieciakami jakie auto w NFS PS jest lepsze.ale ty masz problemy ... wogole to fajny fast nick z Ciebie . Zalozony na szybko zeby innym nawrzucac ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Czyżby ktoś już grał w fulla :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Jestem w okopach z OpenSource i z innymi... aha premiera 22 listopada wiec demo moze jeszcze wyjdzie. Zamówiłem EK mam nadzieje ze gra jest warta ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Jestem w okopach z OpenSource i z innymi... aha premiera 22 listopada wiec demo moze jeszcze wyjdzie. Zamówiłem EK mam nadzieje ze gra jest warta ceny jak to 22 listopada ?!? ja chce zagrac juz teraz , zreszta ten filmik z youtube daje nadzieje ze pelna wersja jest juz gotowa, pewnie ktos ze znajomych people can fly to umiescil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.gram.pl/sk1_8AzkHu8_Gears_of_War.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 czuje sie niezle oszukany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Gears of War PC Performance and IQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 We found no image quality differences inherent to enabling DX10 mode, but we did find a large performance drop on every video card. Simply put there is no reason to run this game in DX10 unless you have a powerful enough video card to handle 4X AA with this mode enabled. For the best performance run this game with DX10 “Off” and crank up the resolution with maximum in-game settings for a very fun, fast paced, action game. pieknie pieknie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) czy mi sie wydaje czy DX10 jak narazie nic nie pokazuje ? roznica miedzy DX8 a DX9 byla kolosalna i widoczna golym okiem, a miedzy DX9 i DX10 ?? there are no image quality differences between ATI and NVIDIA in this game that we could find. If there are any differences of any consequence, we could not find them. Both cards look to be doing a stellar job of rendering Gears of War.uff cale szczęście :P Edytowane 5 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Niezły ten dx10 , włączasz wydajność spada i brak różnic z dx9 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Niezły ten dx10 , włączasz wydajność spada i brak różnic z dx9 :lol2:pewien mądry ktoś powiedział kiedyś ze większość różnic tkwi w naszej podświadomości ... i na to pewnie licza Ci ktorzy promuja DX10 :P jesli sa jakies testy GoW PC w necie to znaczy ze pelna wersja bedzie na dniach ... ciekawe w ile przyjdzie mi przesylka z zagranicy . zobacze na ebayu czy maja juz GoW pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 gamespot wycienił na 9.0 czyli gra-hit ; swoją drogą jestem zawiedziony- gram we wiedźmina, a tutaj GoW za rogiem czai sie cod4 i zaraz w tyłek kopnie crysis i teraz powiedzcie skąd na to wszystko wziąć czas :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) nie chcial bym nie mowic ale w niektorych cywilizowanych krajach ludzie juz sobie moga pograc :( nie pozostaje mi nic innego jak wlaczyc xboxa :D Edytowane 6 Listopada 2007 przez daFojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Gra jest już na czarnym rynku. Pewnie niedługo nastąpi wysyp wrażeń. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Na gamespocie czytalem, ze gra ma dosc konkretne wymagania, w sumie to dziwne, bo UT3 rowniez od Epica, jest cholernie dobrze zoptymalizowany w stosunku do grafiki. O Bioshocku czy MOHA na UE3 juz nie spominajac. Jak to sie sprawdza w praktyce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 co do wymagan to sie wieczorem po pracy przekonam, ale Bioshock to ponoc nie jest UE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 hooded man skąd masz takie niedorzeczne informacje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) ja sie nie upieram, wiem ze jest taka pozycja ktora nie jest na UE a wiele osob jest przekonanych ze to wlasnie UE. Mozliwe ze nie jest to Bioshock tylko inna nowa gra i mi sie poplatalo bo juz dawno o tym czytalem. Sory za to OT proponuje zakonczyc temat. Edytowane 7 Listopada 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...