Gość ceus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Te zdjęcie z X360 to z jakiegośc cienkiego monitora, który skalował do natywnej, ale pisowska prpaganda. Ha Ha ha JJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Gra nie zainstaluje się do innego miejsca niż program files na c. Dla mnie to duży minusKlikamy w [More Options>] i instalujemy gdzie nam się podoba ;) tylko radzę użyć opcji [browse...], bo jak wpisałem ręcznie ścieżkę to gra i tak poszła mi do domyślnego folderu (na C) po zainstalowaniu gra waży 9,93GB i trochę to wszystko u mnie trwało, szczególnie etap dekompresji, bo tu najwięcej do powiedzenia ma proc wymagania: * 2.4-gigahertz (GHz) or faster Intel processor, or 2.0 GHz or faster AMD processor. * Microsoft Windows XP (Service Pack 2) or Windows Vista. * 1 gigabyte (GB) of RAM. * 12 GB of available hard disk space. * NVIDIA GeForce 6600 or better graphics card, or ATI X700 or better graphics card. * Support for DirectX 9.0c or later. DirectX 9.0c is included on the DVD. * Microsoft keyboard and mouse or Microsoft-compatible keyboard and pointing device. * Sound card and speakers or headphones for optional audio. * Internet access for optional Gears of War downloadable content. Not available in Polski, troszkę śmiesznie to brzmi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Widocznie się bardzo podniecił swoim nowo kupionym GoW. :lol: nie podniecam się płytkimi strzelankami. Nic w necie nie widzę.Słabo szukasz, pierwsze lepsze porównanie masz w poscie kucyka nad moim. (...) są tylko zdania że grafika faktycznie lepsza bo to wersja DX 10. A widzieliśmy już wcześniej ze różnic w GoW między dx10 a 9 nie ma. DX 10 wygląda lepiej niż X0 i jednocześnie DX10 wygląda identycznie jak DX9, więc konkluzja jest chyba prosta => zarówno DX9 jak i DX10 wyglądają lepiej od wersji X0, oj spałeś na logice w liceum. Edytowane 7 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Te zdjęcie z X360 to z jakiegośc cienkiego monitora, który skalował do natywnej, ale pisowska prpaganda. Ha Ha ha JJ czy z glowa wszystko ok? po pierwsze jak mozna zeskalowac 1280x720 do 1280x720 :blink: , a po drugie to nie jest zdjecie tylko screen wiec sprawe monitora mozesz pominac, uwazasz ze na telewizorze tekstura helikoptera ulegnie zmianie? jak tak to zbanujcie go od razu pleaseeee ... ... a jak macie jakies watpliwoscie to: Proponuję obejrzeć screeny GOW z X360 z mojej Brawi i się oblizywać i marzyća moge prosto na ekran, wiesz co? :lol2: Edytowane 7 Listopada 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 kucyk. Daj spokój. Nie widzisz, że to jakiś podniecony małolat? :) PS. Ten screen jest z twojego laptopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 yyy ale ktory, ja nie mam laptopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa88 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 a jak ta gierka będzie śmigać na A64 3000, 1 GB DDR i 7300GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 a jak ta gierka będzie śmigać na A64 3000, 1 GB DDR i 7300GT?A co my tu na wróżki wyglądamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Na moj Leb to jesli biega o jakosc textur to raczej zadna konsola nie da rady pecetowi , proste ograniczenia ramu i to nikogo nie powinno dziwic , szczegolnie w dzisiejszych czasach gdzie wiecej Ramu jesn na karcie graficznej w wypasionym PC niz w calej konsoli , chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa88 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 A co my tu na wróżki wyglądamy? nie na wróżki ale skoro ludzie już wrzucają screeny to mają styk z grą więc mogą się wypowiedzieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Kojak sam jesteś małolat, a mnie knocie to już 33 wiosenki mineło, a jak masz problem to choć na priwa. JJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) 7300GT to taki wydajnościowo odpowiednik 6600nonGT, który z kolei spełnia minimalne wymagania, więc myślę że na low pograsz. (Grałem w MOH AA na low na 6600 i było ok czytaj 25fps w górę). Edytowane 7 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) nie na wróżki ale skoro ludzie już wrzucają screeny to mają styk z grą więc mogą się wypowiedzieć :DTo napisze Ci tak: na moim kompie z siga potrafi chrupnąć i to doś zdrowo(1680x1050, high, procek leci na 2,4ghz, karta na stocku). Twój wydaje mi się, że powinien starczyć do 1024x768 i low/ mid detale. Edytowane 7 Listopada 2007 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 7300GT to taki wydajnościowo odpowiednik 6600nonGTChyba na DDR2, bo na pewno nie 7300GT DDR3, który jest porównywalny do 6800 vanilla/6800GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Sorki kucyk. Myślałem, że Ty masz lapa. Pomyliłem Cię z Draakiem. ;) @Ceus Nie podniecaj się tym swoim 26cali bo niczym nie błyszczysz. A z zachowania to max 16lat Ci daję. ;] I nie mam potrzeby dyskutowania z Tobą na PW. Jutro sprawdzę co potrafi Sempron 2,7GHz i 6600 braciaka. O siebie się nie martwię. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 I tak kazdy ma swoje teorie, ale jesli tak wyglada roznica miedzy med i high (screen z poprzedniej strony) to :lol: A co do Bravi to moze ja wjade ze "screenami" ze 110"? 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 110? Respect. Przypuszczam, że projektor? ;) Na takim ekranie + 5.1 i można baaaardzo przyjemnie pograć. :) Liczyłem na demko przed samą premierą ale ktoś tu chyba zaspał. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Sorki kucyk. Myślałem, że Ty masz lapa. Pomyliłem Cię z Draakiem. ;) @Ceus Nie podniecaj się tym swoim 26cali bo niczym nie błyszczysz. A z zachowania to max 16lat Ci daję. ;] I nie mam potrzeby dyskutowania z Tobą na PW. Jutro sprawdzę co potrafi Sempron 2,7GHz i 6600 braciaka. O siebie się nie martwię. ;) Ja nie mam laptopa, a laptopy :P a jak już gram w coś na pc, to raczej na desktopie, ale to tylko taka dygresja, byś się już na przyszłość nie mylił ;) BTW, medium to niby jakość grafiki z x360? Wolne żarty, ale nie przeczę, że na highest wygląda to odpowiednio do potencjału, jaki oferują najmocniejsze pecety na rynku aktualnie. Poca, Ty serio chcesz grać w gearsy raz jeszcze na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Poca, Ty serio chcesz grać w gearsy raz jeszcze na pc?Tez bym pogral jakbym nie przeszedl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Sorki kucyk. Myślałem, że Ty masz lapa. Pomyliłem Cię z Draakiem. ;) @Ceus Nie podniecaj się tym swoim 26cali bo niczym nie błyszczysz. A z zachowania to max 16lat Ci daję. ;] I nie mam potrzeby dyskutowania z Tobą na PW. Jutro sprawdzę co potrafi Sempron 2,7GHz i 6600 braciaka. O siebie się nie martwię. ;) Kolego Kojak ja natomiast na twoim miejscu to bym się schował z tym chlebakim w podpisie bo niczym nie błyszczysz, a jeżeli nie pamientasz to sam wyjechałeś z małolatem nie wiedząć wogóle z kim masz do czynienia małolacie. JJ Edytowane 7 Listopada 2007 przez ceus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Tez bym pogral jakbym nie przeszedl :lol: Pierwsze - ja to ja [; Jak ot to na testowym ;] A teraz wracajac do sedna cytowanej wypowiedzi - GoWem interesuje sie tak jak moim fanclubem [; ale z tego co wyczytalem watek fabularny na x0 byl jak dobry skrot myslowy... Czy to bledna informacja? [; ceus Skonczysz sam czy mam Ci pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Nie, slusznie wyczytales- na xO fabula byla pocieta. I to bardzo @ Hanu- na x360 piano z zachwytu... ponad rok temu ;) pzdr Edytowane 7 Listopada 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 @ceus - proponuję kolego nieco zluzować z tonu, gdyż balansuje na krawędzi pewności siebie i chwalipięctwa, a tę barierę łatwo przekroczyć..... A tak na marginesie to popraw błędy ortograficzne :) BTW - instaluję właśnie toto i może wreszcie się przekonam co w tym GOW takiego wspaniałego, że na X360 piano z zachwytu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) @ceus - proponuję kolego nieco zluzować z tonu, gdyż balansuje na krawędzi pewności siebie i chwalipięctwa, a tę barierę łatwo przekroczyć..... A tak na marginesie to popraw błędy ortograficzne :) BTW - instaluję właśnie toto i może wreszcie się przekonam co w tym GOW takiego wspaniałego, że na X360 piano z zachwytu.... chodzi Ci ten GOW?? u mnie nie chce sie odpalic, jakis blad, instalowalem na innej partycji. u Ciebie ok? Edytowane 7 Listopada 2007 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Kolego orgiusz możesz mnie wypisać z tego żałośnego formu. żegnam Balaszaki JJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Muahaha co za beton :lol: A zeby nie bylo OT GoW to GoW i juz. Fabula ma spore dziury i dlatego duzo w sumie nie wiadomo, ale mysle ze to sie wyjasni w nastepnych czesciach. Inna sprawa ze gow to pure ekszyn - close combat z pila jak to mowia never gets old ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 close combat z pila jak to mowia never gets old ;)I mozliwosc walniecia moderatora z buta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 krzysiek9920 - dobre foto wylapales 2806110[/snapback] Nie, slusznie wyczytales- na xO fabula byla pocieta. I to bardzo @ Hanu- na x360 piano z zachwytu... ponad rok temu ;) pzdr Jaka tam była fabuła to już nie pamiętam, a ostatni raz grałem gdzieś 3 miesiące temu. W tej grze na serio liczy się tylko gameplay, który jest naprawdę prosty i przyjemny. Kto piał, ten piał... Ja na pewno nie. GoW to GoW i juz. Fabula ma spore dziury i dlatego duzo w sumie nie wiadomo, ale mysle ze to sie wyjasni w nastepnych czesciach. Inna sprawa ze gow to pure ekszyn - close combat z pila jak to mowia never gets old ;) Zwłaszcza końcówka daje radę, nie wiem dlaczego, ale właśnie ostatni akt najbardziej przypadł mi do gustu. Może dlatego, że w starych strzelankach 2d często podążało się od ostatniego wagonu do pierwszego zabijając wszystko po drodze, a na końcu rozbrajając bombę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 BTW - instaluję właśnie toto i może wreszcie się przekonam co w tym GOW takiego wspaniałego, że na X360 piano z zachwytu....Hehe , widze ze wiekszosc ma wujka w hameryce :lol2: Demka nie ma , premiery nie ma ale gra jest :lol2: *nicka wykasowalem celowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Limak, bez obrazy, ale who gives a shit, czy ty "piałeś", czy nie. Nie jesteś dla mnie wyrocznią, a średnia ocen GoW oscylowała w okolicach 95%, więc tak- to była gra, która napędziła sprzedaż tej konsoli. Moim zdaniem całkowicie słusznie, bo i dla mnie GoW to najlepszy arcade shooter. A wersja na pc- jak będzie demo, to zobaczę jak się zaprezentuje, ale mając fulla na x360 tego samego drugi raz nie kupię. PawelDK- tia, to ty nie wiesz, że na 8600gt (a wcześniej na 7600, i tak aż po gf2mx, czyli zawsze lowend) wszystkie gry zawsze działają arcypłynnie? ;) A już szczególnie płynnie działają, u tych, którzy nie mają innych platform cyfrowej rozrywki. Edytowane 7 Listopada 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...