qjin Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Nie pomoglo, ale znalazlem inny sposob na obejscie problemu i ukonczenie tej cholernej gry...No można jeszcze pozmieniać nazwy plików z checkpointami. Dziwne, niby to, co wcześniej napisałem pomaga w kwestii save'ów (chyba że ktoś nie robił od razu konta na live'ie, bo czytałem, że też, gdy się dopiero po jakimś czasie zrobi konto, a wcześniej sie gralo, to zapisy znikaja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 No można jeszcze pozmieniać nazwy plików z checkpointami. Dziwne, niby to, co wcześniej napisałem pomaga w kwestii save'ów (chyba że ktoś nie robił od razu konta na live'ie, bo czytałem, że też, gdy się dopiero po jakimś czasie zrobi konto, a wcześniej sie gralo, to zapisy znikaja). Dokladnie tak zrobilem. Co do tworzenia konta na live to wlasnie nie zalozylem zaraz po odpaleniu gry. Chcialem tylko na szybko zobaczyc czy mi sie spodoba i jakos mnie odrzucila. Ostatnio zrobilem jeszcze jedno podejscie i powiedzmy, ze daje rade, ale bez rewelacji. Wczoraj ukonczylem i raczej powracac do niej nie bede :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Świetna gierka, ale krotka, zero problemow po zalozeniu konta live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Oficjalnie dzisiaj skonczylem GoW'a. Chyba pierwsza gra, ktora przeszedlem od poczatku do konca od 2-3 lat, po prostu cudowna. Szkoda tylko, ze taka krótka, straszny niedosyt po zabiciu ostatniego boss'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Jak wygląda multiplayer w GoWie - opłaca się inwestować w tą gre dla tego trybu? Fajnie jest czy raczej przeciętnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 na 360 puki nie wyszedl H3 to najwiecej ludzi gralo w GOWa - obejrzyj filmiki z MP np. z YT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Gdyby ktoś mógł to prosiłbym o save'a z gry na PW tak żeby przynajmniej był drugi Akt bo pieroństwo mi gry nie zapisało a nie uśmiecha mi się od nowa grać :| Dzięki DarkArrow ;) Edytowane 24 Lutego 2008 przez Brydz0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) wszystkie checkpointy: LINK Edytowane 24 Lutego 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Pojawil sie nowy patch, o dumnej nazwie: Gears of War - Updated patch "The patch offers up some performance improvements as well as a Games For Windows Live bug fix" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 mam tego patcha i moze dziala lepiej (watpie :P) ale tez kasuje czeki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 czy mi sie zdaje czy cos u mnie jest nie tak z teksturami (wszystko na max, winxp) ?? KLIK!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Czy ja wiem, u mnie wygladalo chyba tak samo, moze troche mniej sie sicany blyszczaly albo tego nie zauwazylem. Ale ten typ tak ma. Imo nie ma co szukac dziury w calym :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 to wygląda gorzej niż na medium :P zweryfikuj może jeszcze raz swoje ustawienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) z tego co pamiętam to nawet na low tekstury były trochę bardziej wyraźne. z kartą 3870 x2 powinno śmigać i wyglądać cacy. partyboy666 jakie sterowniki ? mody czy oryginalne ? Edytowane 25 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Makabra... ściany są okropne ale zbroje to już tragedia. Tak jak sugeruje HiS... pewnie sterowniki. Na 17 stronie masz screeny z gry więc możesz porównać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 no nienajlepiej to wygląda... dla mnie graficznie GoW na pc to ścisła elita - gra ktoś multi na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) wlasnie widzialem te screeny z 17 strony dlatego sie dziwie :/ sterowniki orginalki catalysty 8.3, bawilem sie ustawieniami w grze dajac po kolei od minimalnych do max, zauwazylem ze przy przejsciu z medium na high nie ma roznicy.. gralem w UT3 tez na silniku ue3 i grafika bez porownania... zaraz zmienie stery na starsze i zobacze co bedzie EDIT: pod vista x64 dziala poprawnie (pomijajac 45min instalacje :/ ), pod xp po zmianie sterow ten sam shit, tekstury oblesnie rozmazane Edytowane 26 Marca 2008 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 dzis o 22 zainstalowalem i mnie wciagnela ta gierka :P od dawna brakowalo mi takiej gierki na PC. czysta rozrywka i zaje*** grafika. crysis ma lepsza grafe ale niejest tak zoptymalizowany jak GoW pod tym wzgledem uklon dla programistow. znalazlem 1 blad w sumie chyba malo jak na 4godz grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Dolazłem do ostatniego bosa i nasuwa mi się taka refleksja, iż jest on nieporównywalnie cięższy do przejścia niż cała gra. A już wybitnie denerwujący jest fakt iż w momencie śmierci wgrywa cały lewel od 0 i trwa to niemal tyle co akcja po nim (coś szybko ginę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Po bokach wagonu masz postawione na pion kladki - musisz je ostrzelac to sie przewroca i umozliwia szybka szarze do punktu gdzie czeka na Ciebie dzialko obrotowe - inaczej chama chyba nie ubijesz. Boss w tym momencie musi byc na koncu wagonu - zaczynasz w niego walic i juz po chwili jest trup. Mnie to zajelo ze 3 podejscia, ostatnim razem zalatwilem go w doslownie 2 minuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Można go podobno załatwić jeszcze łukiem i snajperką. Łuk i snajperką strzał w głowę, znowu łuk i strzał snajperką w głowę. Sam tego nie praktykowałem ale gdzieś tak czytałem, a ja go załatwiłem jak kolega powyżej napisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja go załatwiłem strzelając ze snajperki w głowę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Głupie pytanie, gdzie w końcu wrzucić te checkpointy? Juz dwa razy straciłem savy i po raz trzeci tego samego przechodzic nie mam zamiaru. Gdzie bym je nie umieścił nic sie nie zmienia. A po za tym nie kumam zupelnie jak mozna przez tak dlugi czas nie naprawic takiego @#%$% błedu żadnym patchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Utworzyles swoj profil? Bez tego zadne savy Ci sie nie zapisza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Gralem dlugo i nie utworzylem profila, skapnalem sie dopiero na drugi dzien. Nie chce mi sie grac od poczatku. Czy mozna odblokowac wszystkie akty? bo normalnie to jest odblokowany pierwszy i ostatni a ja gdzies w srodku jestem. Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) A czy da się utworzyć kilka profili?, brat teraz gra a ja też chce sobie popykać i nie umiem jakoś stworzyć drugiego profilu. Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mam konto silver, ostatnio widzi 0/na kokło 200 serverow ale mało co mam dostepne jakies 2-3 serwery co jest grane.Poza tym dłygo wyszukiwuje Kiedys tak nie bylo HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 co jest k...a z tą grą moze i kto wyjasni.przez 10 chekpojntów zasuwała na chajach bez aa.a teraz pokaz slajdów.o co to chodzi moze sprzęt nie najnowszy 7300 gt oc na 640/16 :blink:00. ale przez ponad pół gry zasówał aż miło, teraz chol... 7fps :angry: było 22. czy ta gra jest jakoś kijowo zoptymalizo wana czy co? porobiłem defragi ,stery nowe, direkty bajery i nic nie dało , z grafą w porządku inne gry smigają.czy ma ktoś jakąś rade co to może być czy mam to w cho.... sprzedać- a się wkręciłem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 co jest k...a z tą grą moze i kto wyjasni.przez 10 chekpojntów zasuwała na chajach bez aa.a teraz pokaz slajdów.o co to chodzi moze sprzęt nie najnowszy 7300 gt oc na 640/16 :blink:00. ale przez ponad pół gry zasówał aż miło, teraz chol... 7fps :angry: było 22. czy ta gra jest jakoś kijowo zoptymalizo wana czy co? porobiłem defragi ,stery nowe, direkty bajery i nic nie dało , z grafą w porządku inne gry smigają.czy ma ktoś jakąś rade co to może być czy mam to w cho.... sprzedać- a się wkręciłem. pozdrawiam podaj reszte sprzetu, jak masz wlaczone w sterach/rivatunerze etc. wysweitlanie osd na ekranie to to wylacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...