Bartek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 hmm, był test na 8600gt i chodziło świetnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 co do wymagan to sie wieczorem po pracy przekonam, ale Bioshock to ponoc nie jest UE...Jest, podobnie jak moha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) widze ze plotek ze Bioshock nie jest UE3 ciag dalszy ... mysle ze ludzie z branzy ktorzy pisali w artykulach ze Bioshock zostal przepisany pod UE3, a oni jezdzili na rozne spotkania z producentami, nie moga sie mylic :) hooded juz Ci przyszedl GoW PC ? co do wymagan GoW to nie musza byc duze, fizyki zaawansowanej tam nie ma, graficznie nie przesadzili z niepotrzebnymi wodotryskami - bedzie dobrze :) Stranglehold chodzil plynnie to i GoW bedzie :D Edytowane 7 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Gra nie zainstaluje się do innego miejsca niż program files na c. Dla mnie to duży minus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 widze ze plotek ze Bioshock nie jest UE3 ciag dalszy ...Tym razem nie chodzi o UE3 (o który można się sprzeczać), ale o sam UE. Co do tego dotąd nie było wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Gra nie zainstaluje się do innego miejsca niż program files na c. Dla mnie to duży minus :blink: A po instalacji ile zajmuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 :blink: A po instalacji ile zajmuje ? Ponad 8,5 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadziuSS Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Już ma ktoś GoW'a ? Nie jestem w temacie.. jeśli jest demo/full, prosił bym o jakiś link ;) Edytowane 7 Listopada 2007 przez RadziuSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Dema nie ma.A podobno gra potrzebuje 7,5 gb ze swapa na c.To prawda? A no i ze na c sie instaluje to sie zgadzam,faktycznie porażka ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 kumpel wlasnie instalowal GoW'a i mowi ze wymaga do instalacji 12GB, GoW wydany na DVD-DL wiec sie nie dziwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Gra wymaga 12GB wolnej przestrzeni na którymkolwiek dysku. Sytuacja u mnie C- 3gb free, D-15gb free E-3gb free. Gears się instaluje :) Po szybkiej partyjce - gra śmiga wybornie na sprzęcie z podpisu, co prawda lubi lekko swapować przy szybkim przebieganiu przez lokacje (gra streamuje kolejne pomieszczenia w locie, zero loadinów), ale ogólnie jest bardzo dobrze. Edytowane 7 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zapodaj jakieś screeny i jaki tam fps sie prezentuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Czyli można zainstalować na jakiej sie chce partycji tak? Rzuć jakieś screeny alCatraz jak możesz :D(Fishu mnie uprzedził :D) Edytowane 7 Listopada 2007 przez Mario_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Wybaczcie brak licznika fps, ale zapomniałem włączyć we frapsie. Detale ustawione domyślnie, nic nie zmieniałem bo nie miałem czasu. Generalnie framerate utrzymuje się na 50-60fps, a w walce w okolicach 35-40fps, jest naprawdę płynnie. Gdybym miał porównać wymagania do innego tytułu to w pierwszej kolejności ciśnie się na usta MoH Airborne. Bioshock się chowa, tu mamy UE3.0 pełną gębą. Po instalacji folder zajmuje 10GB. Edytowane 7 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Mamy niewidoczna opcje more options. Po wejsciu na nia mozemy zmienic sciezkie docelowa i widac normalnie wszystkie tekstury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 alCatraz przez co zamawiales ze gra Ci tak szybko przyszla ? Jest opcja Polish language ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 alCatraz przez co zamawiales ze gra Ci tak szybko przyszla ? Jest opcja Polish language ?Jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Dziwne jakies te screeny. Dawno nie gralem w girsy ale wydaje mi sie ze domyslne detale wygladaja sporo gorzej niz na xboxie. Zrobicie screeny na maksymalnych ustawieniach. Szczegolnie slabo wyglada sam Marcus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) To samo w High Różnic w fps nie zauważyłem żadnych, szczerze mówiąc w grafice też nie. Dawno nie gralem w girsy ale wydaje mi sie ze domyslne detale wygladaja sporo gorzej niz na xboxie.Widocznie za bardzo podniecałeś się swego czasu GoWem na X'a. Na necie są już benchmarki + porównania z X0 i stara wersja wypada blado w porównaniu do tej. Nawet fanboyski gamespot przyznał to w swojej recenzji gow pc. Edytowane 7 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Pewnie masz racje. Mi sie wydaje ze dlatego wydaje mi sie to brzydsze bo ogladam screeny z bliskiem odleglosci na monitorze a na xboxie widzialem to z 2 metrow na 42". Daj linka na jakies porownanie. BTW krew cos dziwnie wyglada w tej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 alCatraz przez co zamawiales ze gra Ci tak szybko przyszla ? Jest opcja Polish language ? Tez sie podłączam do pytania. Pograłbym już, ale niestety nie ma jeszcze w MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Rozdziałka 1680x1050, ustawienia jak na screenie. Sprzęt z opisu. Wygląda zdecydowanie rozsądniej jak na poprzednich screenach :D Edytowane 7 Listopada 2007 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 qrde widze ze duzo ludzi juz gra ... zamowiliscie z USA czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 OpenSource: lepiej nie zaczynać tego tematu, bo może się to źle skończyć. Wydaje mi się, że znajome jest wszystkim pochodzenie pierwszych kopii gry; chyba, że rzeczywiście ktoś ma ją z zagranicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Chyba kolega Alcatras, nie widział tej gry na X360, bo właśnie porównuje ja na dwóch obok ekranach Sony Brawia, 26 cali + X360 i PC full detals 8800GT, 19 cali monitor i nie widzę znaczących różnic na korzyść PC, a reszta to bzdury, więć proszę o nie tworzenie sztucznej wyższości PC nad X360. Poz. JJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Wyższa rozdzielczość i AA to bzdury? Screeny kolegi krzysiek9920 mówią za siebie. http://enthusiast.hardocp.com/images/artic...tE6i_5_14_l.png Porównanie tekstur MEDIUM (standard dla X0) vs HIGHEST (to ostatnie opłacalne podobno wyłącznie dla kart powyżej 320mb). Edytowane 7 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Wyższa rozdzielczość i AA to bzdury? miałeś wkleić linki do tych porównań GoW | X0 - PC Edytowane 7 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Widocznie się bardzo podniecił swoim nowo kupionym GoW. Nic w necie nie widzę. Jedynie film w rozdzielczości komórkowej i parę review gdzie na temat porównania są tylko zdania że grafika faktycznie lepsza bo to wersja DX 10. A widzieliśmy już wcześniej ze różnic w GoW między dx10 a 9 nie ma. Czekam na linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Proponuję obejrzeć screeny GOW z X360 z mojej Brawi i się oblizywać i marzyć link poniżej z odpowiedzią na AA i rozdziałkę. http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t...c&start=705 Poz. JJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 krzysiek9920 - dobre foto wylapales PC X360 chyba nie musze komentowac :) niech bedzie to jakims wynagrodzeniem tego ponad rocznego poslizgu dla PCtowcow, czy cos w tym zlego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...