Gość Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Dobra pograłem 15minut i unistal. Ale syfna gra, na iksboksa w sam raz! :lol: A teraz na poważnie. Pograłem dłuższą chwilkę i jest super!;] Zapowiada się lepiej od Lost planet (bardzo mi się podobało) a chodzi jeszcze lepiej :lol: No nic, wracam do gry;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 a chodzi jeszcze lepiej :lol: No nic, wracam do gry;] komu chodzi, temu chodzi ogolnie bardzo wiele osob ma problemy z tym błedem :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 No to jak masz poblemy z grą , to problem jest po strone systemu. Mam system ostro okrojony i nie ma problemów , jedynie te 1-2sek spowolnienia co kilkanaście minut denerwują. Masz wszystkie łatki??? Czy suchy sp2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Mi cały czas gra wywala błędy do windowsa: WarGame-G4WLive.exe Niekiedy nawet juz w menu. Sciagnalem anwet update'a do tego głupiego games for windows i dalej to samo Ma ktos podobny sprzet moze ? (Radeon x1950) ? hehe na ten blad najlepiej nie reagowac :lol2: :lol2: :lol2: tzn jak blad ci wywali to sie przelaczasz miedzy tym bledem a gra kombinacja alt+tab i grasz dalej a blad sobie wisi w windowsie :lol2: Jak konczysz gre to po wyjsciu do windowsa zamykasz blad i swieto Ten blad sie pokazuje praktycznie kazdemu. Edytowane 11 Listopada 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) hehe na ten blad najlepiej nie reagowac :lol2: :lol2: :lol2: tzn jak blad ci wywali to sie przelaczasz miedzy tym bledem a gra kombinacja alt+tab i grasz dalej a blad sobie wisi w windowsie :lol2: Jak konczysz gre to po wyjsciu do windowsa zamykasz blad i swieto wiem o tym , ale jak sie wroci do gry to ona zacina niemilosiernie scinac co jakis czas, pare łatek mam (xp sp2) , a czy wszystkie to raczej nie ale Ty masz GF natomiast ja radeona Edytowane 11 Listopada 2007 przez fuqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Eh tak czytam te posty i narzekacie niektorzy okropnie na ta gre. Mnie tam sie podoba , solidna strzelanka i to TPP w dodatku ;) moze dlatego tak mi przypadla do gustu, obecnie jestem przed walka z Burmakiem czy jak on sie nazywa ;p ten boss ktorego na X'ie nie bylo ;p i za chwile juz koncze gre ;p. Nie pokazuje mi sie zaden blad i zadnych problemow nie ma , na suchym winxp sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 ja jak ignoruje ten blad to nie mam zadnych oznak ubocznych, RAZ tylko cut scenka mi sie pociala tak do 2-3 klatek :-) ale to tylko raz, tak to normalnie wszystko smiga. Czsami tylko trzeba pare razy sie przelaczyc zeby gra zatrybila bo ten blad czasami uparcie nie "puszcza" dalej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 a moze cos powiedziec na ten temat jakis posiadacz radeona z serii x1xxx ?? poza tym gra mi nie zapisuje ustawien video (rozdzielczosc itp.) i po kazdym wlaczeniu musze ustawiac na nowo (o dziwo sejwy i ustawienia klawiszy czy dzwieku zapisuja sie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Czy ktoś może odpalał grę na karcie pokroju x1600 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 No ja mama X1800XT i gra chodzi normalnie, nie wywala błędów tylko czasami są te dziwne przycinki. Mam WinXP mini. Wyłączyłem całkowicie pamięć wirtualną i przekonam się czy te przycinki dalej wystąpią. Gra całkiem przyjemna. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 No ja mama X1800XT i gra chodzi normalnie, nie wywala błędów tylko czasami są te dziwne przycinki. Mam WinXP mini. Wyłączyłem całkowicie pamięć wirtualną i przekonam się czy te przycinki dalej wystąpią. Gra całkiem przyjemna. ;) a jakie sterowniki masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basterall Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Problemem jest pobrana wersja gry ... niestety nie widzę nigdzie rozwiązania ... mam to samo i ... też radeona ... dodatkowo po zrzuceniu przez błąd gry na pasek ... mimo że u mnie skoków nie ma ... gra ponownie wychodzi do windowsa i ... znika z paska ... Edytowane 11 Listopada 2007 przez basterall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Te przycinki to chyba jakieś niedopracownie gry. U mnie też są. Szczególnie jak sie gwałtownie oglądam lub biegnę. Chyba trzeba poczekać na jakiegoś patcha :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 zagrałem i jakoś mnie nie wciągnęła, w porównaniu do cod4 jest biedna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 nie mam pojęcia jak można porównywać CoD4 do GoW :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Można porównać to w ten sposób co komu bardziej pasuje i cod poprostu się jednym bardziej podoba bo ręka to ręka a nie plecy pudziana ;). Nie ważne , ja uważam , że w gow trzeba grac na dużym ekranie na kanapie i relaksik + zabawa jest przednia. Edytowane 11 Listopada 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Można porównać to w ten sposób co komu bardziej pasuje i cod poprostu się jednym bardziej podoba bo ręka to ręka a nie plecy pudziana ;). Nie ważne , ja uważam , że w gow trzeba grac na dużym ekranie na kanapie i relaksik + zabawa jest przednia. Jak dla mnie gra OK. A duży ekran zdecydowanie rekomendowany - niestety muszę się ograniczać do fotela bo kanapę mam za daleko ;). A te przycinki to zapewne doczytywanie lokacji. Edytowane 11 Listopada 2007 przez Zigi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) ponowie pytanie . nikt nie probowal co-op`a? Edytowane 11 Listopada 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Stery mam 7.9. A te przycinki nie są spowodowane loadingami leveli tylko stoisz i np. zaczniesz się szybciej obracać i wtedy ciach i przycina na chwilkę mimo, że FPSów jest 40. A dla tych co nie mogą uruchomić to na pocieszenie dzisiaj kumpel poszedł do sklepu po gearsy, wybulił 50E, poszedł do domu, zainstalował na viście, odapa grę, wchodzi do menusów i wywala go do windy. :) Chłopaki z PCF coś spartolili bo u wszystkich moich znajomych nie chodzi tylko u mnie śmiga. :) U kumpla z GF8600 uruchamia się pierwszy screen ten na windowsie i dalej nie idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Stery mam 7.9. A te przycinki nie są spowodowane loadingami leveli tylko stoisz i np. zaczniesz się szybciej obracać i wtedy ciach i przycina na chwilkę mimo, że FPSów jest 40. (,,,) U kumpla z GF8600 uruchamia się pierwszy screen ten na windowsie i dalej nie idzie. No dokładnie, przycinki nie są zwiazane z jakimiś konkretnymi zdażeniami tylko występują raczej spontanicznie ;| u mnie gra sie nie wysypuje wcale ... moze to jednak kwestia Visty ? (mam xpka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Wyjdzie demko wydam wlasna opinie. Tez na to licze bo z innego zrodla nie zalatwiam sobie gierek , nawet by mi sie nie chcialo majac tez szybkiego neta. nie mam pojęcia jak można porównywać CoD4 do GoW :blink: Obie de facto sa strzelankami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Fifa i pes to też strzelanki. Strzela się bramki. :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Panowie jest jakaś data wydania dema GoW? Bo na x360 nie było mowy o demie ze strony Epic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 na PC tez nie bylo mowy o zadnym demku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 i troche szkoda. bo giera w sumie albo kogos przyciagnie albo nie a z innych zrodel nie chce sie w nia zaopatrywac tylko po ty by sprawdzic czy warta uwagi. Z drugiej strony wydac w ciemno dosc znacznej kwoty tez nie mam zamiaru nie wiedzac na co wydam ;/ bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 wrzucilem wszystkie latki do xp sp2 , wgralem najnowsze catalysty 7.10 , najnowszego DX9 Nov 2007 i dalej ten cholerny błąd!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Może tu znajdziesz pomoc: http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=583802 http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=583850 http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=583501 http://www.gamespot.com/pc/action/gearsofw...&pid=942000 Gwoli ścisłości - nie testowałem tego rozwiązania, bo skończyłem całą grę bez ani jednego błędu (btw tytuł oceniam na 7/10, do połowy gry 5/10). Edytowane 12 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Może tu znajdziesz pomoc: http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=583802 http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=583850 http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=583501 http://www.gamespot.com/pc/action/gearsofw...&pid=942000 Gwoli ścisłości - nie testowałem tego rozwiązania, bo skończyłem całą grę bez ani jednego błędu (btw tytuł oceniam na 7/10, do połowy gry 5/10). niestety to wszystko juz dawno przejrzalem , ale i tak dzieki za fatyge ;] pozostaje czekac na patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 próbował ktoś? i change the line in WarEngineUserSettings.ini OnlyStreamInTextures=FALSE to OnlyStreamInTextures=TRUE give a try and let me now if work to you people. my english is not very good.... suerte a todos ludziska pisze ,że im działa i ponoć niweluje szarpanie o którym tutaj była już mowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) fuqs, Alt+Tab i wracasz do gry, a błąd niech sobie w tle wisi, ja tam tak ciągle gram i już został mi ostatni boss Edytowane 13 Listopada 2007 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...