Piszczel Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Czy ktoś robił vmoda bez lutowania lub klejenia? Mam taki pomysł tylko nie wiem jak go zrealizować. Potrzebne jest coś w stylu sondy do oscyloskopu. Takie dobre pozwalają zaczepić kabelek na 1 pinie układu scalonego bez ryzyka zwarcia z sąsiednią nóżką. Kosztje około 30 zł. Problem w tym że widziałem tylko sondy do zastosowania przy normalnych układach tzn. nie SMD jak na MB. Czy ktoś widział takie cosik miniaturowe żeby podeszło. Można by było łatwo kombinować z różnymi MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 W moim CelkuT mam połączone dwa sąsiednie piny drucikiem od kabla głosnikowego i doskonale to działa ale dalej połozonych od siebie pinów w ten sposób by się chyba nie dało połączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Proste i genialne zarazem ,że też na to nie wpadłem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Do SMD to raczej nie ma takich mini zaczepów. Do tego już jest sprzęt profesjonalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 8O moze to glupie pytanie ale nie mam pojecia po co wy to robicie i co to daje :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 U mnie na Shutlu AK31 v.3.1 można po modzie zmienić napięci do 2,4V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 hmmm a probowal kto zwyklych podstawek pod scalaki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 U mnie na Shutlu AK31 v.3.1 można po modzie zmienić napięci do 2,4V 8O 8O 8O to może podeślesz mi na maila jak to zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Widzał ktoś podstawki pod scalaki SMD buhahaha! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 U mnie na Shutlu AK31 v.3.1 można po modzie zmienić napięci do 2,4V eeee... jestem lepszy u mnie po modzie i dzie 3V :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...